Μετά τη ματαίωση του φιλικού με τα Τίρανα, η Καλαμάτα θα έχει την ευκαιρία να δώσει σήμερα το πρώτο της αγωνιστικό τεστ για τη νέα σαιζόν.
Η Μαύρη Θύελλα προετοιμάζεται σε αθλητικό κέντρο στην Πτολεμαΐδα και εκεί θα αντιμετωπίσει σήμερα στις 6.30 το απόγευμα τη Μαρκό.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το αθηναϊκό συγκρότημα έχει στις τάξεις του τον Καλαματιανό επιθετικό Βαγγέλη Αλεξόπουλο και εξασφάλισε φέτος την άνοδό του στη SuperLeague 2.
Επομένως θα είναι ένα αντιπροσωπευτικό, αν και πολύ πρώιμο, τεστ πρωταθλήματος για την τοπική μας ομάδα.
Φυσικά, οι μελανόλευκοι και ο νέος προπονητής, Αλέκος Βοσνιάδης, δεν έχουν στο μυαλό τους ακόμη στο πρωτάθλημα, δεδομένου ότι οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις θα ξεκινήσουν με τον αγώνα με την ΑΕ Λάρισας για το Κύπελλο Ελλάδος που έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί την Τρίτη 19 Αυγούστου στις 5 μ.μ. στο Στάδιο της Παραλίας.
Η ομάδα της Καλαμάτας θα παραμείνει στην Πτολεμαΐδα μέχρι τις 16 Αυγούστου και μετά τη Μαρκό θα αντιμετωπίσει στις 14/08 τον Ηρακλή Θερμαϊκού στο δεύτερο φιλικό της παιχνίδι.