Αρχίζουν τα μαθήματα στην παιδική-νεανική χορωδία «Ορφέα»

Αρχίζουν τα μαθήματα στην παιδική-νεανική χορωδία «Ορφέα»

Ο Μουσικός Όμιλος Καλαμάτας «ΟΡΦΕΥΣ», στην προσπάθειά του να συνεχιστεί το χορωδιακό τραγούδι στην Καλαμάτα, έχει ιδρύσει παιδική-νεανική χορωδία. Η προσπάθεια συνεχίζεται με μαέστρο τον Ιβάν Μάτζαρη. Μπορούν να συμμετέχουν αγόρια και κορίτσια από 6 ετών και μεγαλύτερα. Η συμμετοχή είναι χωρίς κόστος για τους γονείς! Οι πρόβες θα γίνονται στην αίθουσα του ΟΡΦΕΑ στο κτίριο του Σιδηροδρομικού Σταθμού Καλαμάτας κάθε Κυριακή στις 6 μ.μ. Αρχίζουμε από αυτή την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς απευθυνθείτε στον πρόεδρο του ΟΡΦΕΑ Αλέξανδρο Μπουφέα στο τηλέφωνο 6978190104 και στα  e-mail : aleboufe@yahoo.gr και info@orfeaskalamata.gr

Η συμμετοχή έχει σημαντικά οφέλη για τα παιδιά τόσο σε μουσικό, όσο και κοινωνικό επίπεδο. Είναι η καλύτερη άσκηση για τον εγκέφαλο, εντείνει όλες τις λειτουργίες του και δημιουργεί υψηλότερο ΙQ.

Τα παιδιά που ασχολούνται με τη μουσική είναι ευτυχισμένα και έχουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Η μουσική δημιουργεί συναισθήματα και δεσμούς.

Το τραγούδι είναι απόλυτα αναγκαίο για να υπάρξει μουσική δημιουργία και πραγματική κατανόηση της μουσικής.