«Και την ειωθυίαν αξίωσιν των ονομάτων ες τα έργα αντήλλαξαν τη δικαιώσει”/ «Άλλαξαν ακόμα και την καθιερωμένη σημασία των λέξεων, για να δικαιολογήσουν τις πράξεις τους», Θουκυδίδης, Αθηναίος ιστορικός
Φτάσαμε στην εποχή που οι οπαδοί της τυραννίας ονομάζουν εαυτούς “δημοκράτες” και “προοδευτικούς”, οι φασίστες αντιφασίστες και οι πολεμοκάπηλοι ειρηνιστές.
Ο κομμουνισμός οδήγησε πάνω από 100 εκατομμύρια αθώων ανθρώπων στο θάνατο, τον 20ό αιώνα. Μάο, Στάλιν, Χίτλερ, Πολ Ποτ κ.λπ. αιματοκύλησαν τον πλανήτη.
Σήμερα το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο έχει καταδικάσει αμετάκλητα τα αδελφάκια ναζισμό – κομμουνισμό.
Και όμως στην πόλη της Καλαμάτας οι νοσταλγοί των τυραννιών συνεχίζουν ακούραστα το έργο τους.
Όπλο το ψέμα και η συκοφαντία.
Η ανοιχτή υποστήριξη της ναζιστικής Χαμάς τους ταιριάζει, γιατί έχουν ιδεολογική ταύτιση μαζί τους.
Οι χαμασίτες δηλώνουν ανοιχτά οπαδοί του Χίτλερ, χαιρετούν ναζιστικά και υψώνουν αγκυλωτούς σταυρούς.
Στη Γάζα έσφαξαν 1.200 αθώους πριν από δύο χρόνια γιατί ήταν Εβραίοι, ορισμός της γενοκτονίας, και εδώ είναι το απίστευτο, κατηγορούν το Ισραήλ για “γενοκτονία”.
Το Ισραήλ είναι το πιο δημοκρατικό κράτος που σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις μειονότητες.
Οι ρατσιστές Γαζαίοι έχουν τις γυναίκες χρηστικά αντικείμενα και τους ομοφυλόφιλους τους πετούν από τα μπαλκόνια.
Δύο εκατομμύρια Άραβες ζουν ειρηνικά στο Ισραήλ και απολαμβάνουν ίσα δικαιώματα με όλους τους πολίτες του Ισραήλ.
Το πρόβλημα με τους “συντρόφους” της «Φασιστικής Κίνησης» είναι ότι κρύβονται πίσω από κουκούλες, δεν έχουν ονόματα και αναφέρονται αόριστα στον “λαό”, χωρίς βέβαια να έχουν καμία σχέση με τον καθημερινό κόσμο και την πραγματικότητα.
Με εκτίμηση,
Γιώργος Πλεμμένος










