Ο Μιλτιάδης Πύργου Τριφυλίας αν και πραγματοποίησε καλή εμφάνιση, γνώρισε τελικά την ήττα με 3-1 από τον ΑΠΣ Ζάκυνθος 1961, χθες στο Δημοτικό Γήπεδο Πύργου Τριφυλίας, στο πλαίσιο της 3ης Αγωνιστικής των “play offs” του 4ου Ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Η Ζάκυνθος προηγήθηκε με 1-0 χάρις σε γκολ του Λαζαρίδη (11′ με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ). Ο Μιλτιάδης Πύργου Τριφυλίας ισοφάρισε σε 1-1 με γκολ του Ηλία Πολίμου (65′ με δυνατό σουτ, η μπάλα κόντραρε και στον Σίνγκ). Ο Μίχος (80′ μ’ εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή) έκανε το 1-2. Ο Μούντριχας στο 89′ με σουτ, διαμόρφωσε το τελικό 1-3, όμως στην αρχή της φάσης έγινε φάουλ στον Θώδη που κακώς δεν δόθηκε. Στο 60′ ο Μιλτιάδης σημείωσε γκολ με τον Απόστολο Στρέμπα, το οποίο ακυρώθηκε για φάουλ. Με λάθη ήταν η διαιτησία του Δημήτριου Κουρτέση από την ΕΠΣ Αρκαδίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι με τη Ζάκυνθο αγωνίστηκε ο Καλαματιανός επιθετικός Μιχάλης Μπαστακός.
Οι συνθέσεις
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΠΥΡΓΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ (Εμιλιάνο Χαλιλάι, Θεόδωρος Καλτσίδης, Σπύρος Οδεμισιώτης): Παγκράτης, Βαρελάς, Ταΐρης (82’Κυρσανίδης), Θώδης (87′ Παπαδόπουλος), Στρέμπας (70′ Τσιάτσιος), Ηλιόπουλος, Πολίμος, Χότζα (82′ Τόλιας), Πούλος, Καντούτσης, Ξιφιλίνος (82′ Κουτσουρόπουλος).
ΑΠΣ Ζάκυνθος 1961(Γιάννης Αποστολίδης): Τσόγκας, Σίνγκ, Μίχος, Γουσέτης, Δούμας (81′ Μούντριχας), Γυφτομήτρος, Πολυμίλης (65’Γκιουρτζίδης), Σίλβα, Μπαστακός ( 65′ Κουλούσιας), Αναστασόπουλος, Λαζαρίδης.
Γ’ Εθνική-4ος Όμιλος
Πλέι οφ-3η αγωνιστική
Μιλτιάδης – Ζάκυνθος 1-2
ΠΑΣ Κόρινθος – Πέλοπας Κιάτου 1-0
Παναιγιάλειος – ΠΑΣ Πύργος 1-0
Η βαθμολογία
1.ΠΑΣ Πύργος 60
2.Παναιγιάλειος 59
3.Ζάκυνθος 58
4.Κόρινθος 36
5.Μιλτιάδης 34
6.Πέλοπας Κιάτου 30
Η επόμενη αγωνιστική, 5/4
Ζάκυνθος-Κόρινθος
Πέλοπας Κιάτου-Παναιγιάλειος
ΠΑΣ Πύργος-ΑΟ Μιλτιάδης
(Τελευταία αγωνιστική, 8/4: Κόρινθος-Μιλτιάδης, Παναιγιάλειος-Ζάκυνθος, ΠΑΣ Πύργος-Πέλοπας Κιάτου)
Ήττα στην Πάτρα σε επεισοδιακό αγώνα με τη Θύελλα για τον Πανθουριακό
Οδυνηρή ήττα στην Πάτρα από τη Θύελλα στο ντέρμπι παραμονής της Γ’ Εθνικής γνώρισε χθες ο Πανθουριακός στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ του 4ου Ομίλου. Ένα αποτέλεσμα που φέρνει τη μεσσηνιακή ομάδα σε δυσχερή θέση, καθώς έχει δυσκολότερο πρόγραμμα από τους Αχαιούς, ωστόσο ακόμη η παραμονή είναι στα χέρια της, αφού διατηρεί προβάδισμα +1 βαθμού.
Τα γκολ στη χθεσινή αναμέτρηση στο γήπεδο “Φώτης Αραβαντινός” σημείωσαν στο 33′ ο Σκεπετάρης και στο ο 57′ Κωνσταντινίδης, ενώ νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα στο 15’ οι γηπεδούχοι είχαν χάσει πέναλτι με τον Κουτσαντώνης (άουτ). Στο ίδιο λεπτό αποβλήθηκε ο Νικολόπουλος για τις έντονες διαμαρτυρίες του.
Δυστυχώς το παιχνίδι δεν ολοκληρώθηκε ομαλά, καθώς η μεσσηνιακή αποστολή και ο προπονητής της Τάκης Σακελλαρόπουλος δέχθηκαν επίθεση από ανθρώπους της Θύελλας Πατρών την ώρα που κατευθύνονταν προς τα αποδυτήρια. Με την παρέμβαση της αστυνομίας η επικίνδυνη κατάσταση που είχε δημιουργηθεί εκτονώθηκε, όμως η συνέχεια δόθηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, όπου προσήχθησαν 3 άτομα (δύο από τους γηπεδούχους και ένας από τον Πανθουριακό).
ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ: Κολοβούρης, Κωνσταντινίδης, Χρυσανθακόπουλος, Θανόπουλος, Κατριβέσης, Κουτσαντώνης, Σουγλέρης, Σκεπετάρης, Ντίνος, Πιστικός.
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Τόσκα, Δεμπεγιώτης, Δρούγας, Κωνσταντινόπουλος, Νικολόπουλος, Θεοδοσιάδης, Αγγελής, Κωστέας, Γεωργέας, Ζαχαρόπουλος, Τσιράκης. Έπαιξαν και οι Σερπάνος, Τυμπλαλέξης, Καρύδης, Γεωργουλέας, Φυκούρας.
Γ’ Εθνική-4ος Όμιλος
Πλέι άουτ-3η αγωνιστική
Ερμής Μελιγούς – Παναχαϊκή 0-3
Θύελλα – Πανθουριακός 2-0
Λουτράκι – Πανγυθεατικός 7-0
Η βαθμολογία
1.Λουτράκι 37
2.Παναχαϊκή 33
3.Πανθουριακός 31
4.Θύελλα Πατρών 30
5.Ερμής Μελιγούς 10
6.Πανγυθεατικός 2
Η επόμενη αγωνιστική, 5/4
Πανγυθεατικός-Θύελλα Πατρών
Πανθουριακός-Ερμής Μελιγούς
Παναχαϊκή-Λουτράκι
(Τελευταία αγωνιστική, 8/4: Θύελλα Πατρών-ΑΟ Λουτράκι, Ερμής Μελιγούς-Πανγυθεατικός, Παναχαϊκή-Πανθουριακός)











