Παραιτήθηκε ο α΄ αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Π. Βασιλόπουλος επικαλούμενος προσωπικούς λόγους

Παραιτήθηκε ο  α΄ αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Π. Βασιλόπουλος επικαλούμενος προσωπικούς λόγους

Συνεχίζεται ο κύκλος των παραιτήσεων στο Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου της Μεσσηνίας, αφού μετά την πρόσφατη παραίτηση του πρώην προέδρου Γ. Καραμπάτου από τη θέση του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, ακολούθησε άλλη μία, αυτή του α΄ αντιπροέδρου Παν. Βασιλόπουλου.
Μπορεί ο κ. Βασιλόπουλος στην επιστολή παραίτησης από το αξίωμα που ανέλαβε να επικαλείται προσωπικούς λόγους, αλλά επιμελητηριακοί σχολιάζουν πως από πίσω βρίσκεται ο επικεφαλής του συνδυασμού «Νέο Επιμελητήριο», Γ. Γκούμας.
Η παραίτηση Βασιλόπουλου, σύμφωνα με τους ίδιους κύκλους, δεν αναμένεται να δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα στη λειτουργία του οργάνου, καθώς είναι ζήτημα χρόνου πότε θα αναπληρωθεί η κενή θέση.
Ωστόσο, η εξέλιξη αυτή δημιουργεί «πονοκέφαλο» στον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Δημ. Μανιάτη, ο οποίος έχει να επιλέξει μεταξύ πέντε ή έξι ατόμων για το ποιος θα αντικαταστήσει τον κ. Βασιλόπουλο. Κι αυτό, γιατί, όπως εκτιμάται, ο νέος αντιπρόεδρος θα πρέπει να διαθέτει και την κατάλληλη εμπειρία, προκειμένου να μπορεί να αντικαταστήσει τον πρόεδρο, όταν αυτός κωλύεται.
Χ.Χ.