Θα παραμείνει φυλακισμένος Πακιστανός που κατηγορείται για βιασμό κοπέλας στη Δυτική παραλία


 

Προχθεσινά αθηναϊκά δημοσιεύματα για αλλαγές της τελευταίας στιγμής στο σχέδιο «Αθηνά» προκάλεσαν μπέρδεμα και αναστάτωση στην Καλαμάτα σχετικά με το Τμήμα Λογοθεραπείας του ΤΕΙ, το οποίο σύμφωνα με το σχέδιο «Αθηνά» απορροφάται από το Τμήμα Λογοθεραπείας της Πάτρας.

Δυστυχώς, όπως σημείωσε στο «Θ» ο πρύτανης του ΤΕΙ Δημήτρης Βελισσαρίου, η Λογοθεραπεία της Καλαμάτας, τουλάχιστον μέχρι χθες, δεν ήταν μέσα σε αυτά τα τμήματα των οποίων οι καταργήσεις ή συγχωνεύσεις ανακαλούνται.

«Προφανώς έγινε κάποιο μπέρδεμα. Γιατί το κείμενο του δημοσιεύματος μιλάει για εργοθεραπεία και φυσικοθεραπεία. Όσον αφορά εμάς, δεν έχουμε τίποτα νεότερο. Γίνονται προσπάθειες για να παραμείνει το Τμήμα Λογοθεραπείας στην Καλαμάτα, αλλά ακόμη δεν έχουμε κάτι».

Σχετικά με το πότε θα υπάρξει τελική απόφαση, ο κ. Βελισσαρίου μάς είπε: «Αυτό είναι άγνωστο, καθώς υπάρχει απ’ όσο ξέρω και μια δέσμευση του υπουργείου να συζητηθεί η επερώτηση που θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ την Παρασκευή 22 του μηνός για το σχέδιο Αθηνά. Μέχρι τότε τουλάχιστον δε θα βγει το Προεδρικό Διάταγμα, όπως έχει δεσμευτεί ο υπουργός στην αξιωματική αντιπολίτευση».

Μ.Ν.