Η «Τράπεζα Αγάπης» του Συλλόγου Υπαλλήλων της Π.Ε. άρχισε να… «γεμίζει»


 

ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ

 

Της Βίκυς Βετουλάκη

Σταθερά στα «πόδια» της άρχισε να στέκεται η «Τράπεζα Αγάπης» που δημιούργησε λίγο πριν από τις γιορτές ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας. Ήδη συγκεντρώθηκαν οι πρώτες ποσότητες σε τρόφιμα, ρούχα και φάρμακα.
Μάλιστα, όπως τόνισε μιλώντας στο «Θάρρος» ο υπεύθυνος Τύπου και Επικοινωνίας του Συλλόγου, Βαγγέλης Εμμανουηλίδης, τις επόμενες ημέρες θα παραδοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.

 

 

«Τράπεζα Αγάπης»
Στην ιδιότυπη αυτή «Τράπεζα» είναι δυνατόν να προσφέρονται: όσπρια, ζυμαρικά, γάλα εβαπορέ, λάδι, παιδικό γάλα σε σκόνη, καφές, ζάχαρη, φάρμακα που δε χρησιμοποιούμε, καλοδιατηρημένα παιδικά ρούχα και παιχνίδια.
Θα λειτουργεί, δε, όλο το χρόνο και τα πράγματα που θα συγκεντρώνονται θα προσφέρονται είτε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καλαμάτας είτε στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας, προκειμένου να δοθούν σε όσους αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα διαβίωσης.
Ένας από τους στόχους του νεοσύστατου Συλλόγου είναι να αναπτύξει κοινωνική δράση, πέραν της ενασχόλησής του με τα εργασιακά ζητήματα των υπαλλήλων – μελών του.

Ανταποκρίθηκε ο κόσμος
Όπως σημείωσε ο κ. Εμμανουηλίδης, η προσπάθεια συγκέντρωσης των διαφόρων ειδών ξεκίνησε λίγο πριν από τα Χριστούγεννα και επιλέχθηκε να παραδοθούν μετά τις γιορτές, καθώς τις ημέρες εκείνες υπάρχει πληθώρα προσφορών.
Και συνέχισε: «Ο κόσμος οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να μας φέρνει πράγματα που θέλει να προσφέρει και εμείς, όταν συγκεντρώνεται μια ποσότητα, να τη δίνουμε σε φορείς που έχουν ανάγκη. Αν και είναι αρχή, υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο και ευχαριστούμε πολύ».
Όσοι επιθυμούν να προσφέρουν στην Τράπεζα του Συλλόγου μπορούν να απευθύνονται στους:
-Εμμανουηλίδη Ευάγγελο (Γραφείο 432 – Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2721361431 – 4ος όροφος Διοικητηρίου).
-Μπιτσάνη Βενετία (Γραφείο 525– Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2721361533 – 5ος όροφος Διοικητηρίου)
-Φαββατά Δημήτρη (Διεύθυνση Μεταφορών- Τηλέφωνο επικοινωνίας 2721365111).