Νικητές Παπουτσή-Κωτσάκης και η δράση συνεχίζεται στο Καλαμάτα Beach Volley

Νικητές Παπουτσή-Κωτσάκης και η δράση συνεχίζεται στο Καλαμάτα Beach Volley

Η Ελένη Παπουτσή και ο Φροίξος Κωτσάκης είναι πρώτοι νικητές του φετινού Καλοκαιριού στα γήπεδα του Καλαμάτα Beach Volley. Οι δυό τους κατέκτησαν αήττητοι το τρόπαιο στην σειρά φιλικών αγώνων μεικτών ομάδων που διεξήχθη στο τέλος της περασμένης εβδομάδας. Οι Παπουτσή/Κωτσάκης επικράτησαν στον τελικό κόντρα στους Σπ. Χανδρινό/Χαντζή. Τα δώρα για τους νικητές είναι δύο διανυκτερεύσεις στα Koutrakis Rooms στη Φοινικούντα, ενώ οι finalist κέρδισαν ένα γεύμα στα γήπεδα του KBV.

Μπορεί η πανδημία του κορωνοϊού να έχει περιορίσει τη δράση και τις διοργανώσεις, όμως η καρδιά του μπητς βόλεϊ εξακολουθεί να χτυπά δυνατά στις πρότυπες εγκαταστάσεις της οδού Ναυαρίνου. Από την πρώτη στιγμή που επετράπησαν οι προπονήσεις τα γήπεδα του KBV απέκτησαν ζωή, ενώ στην σειρά φιλικών που διοργανώθηκε πρόσφατα έλαβαν μέρος αρκετά ζευγάρια και πολλοί μαθητές από τη σχολή εκμάθησης μπητς βόλεϊ που λειτουργεί εκεί, υπό τις οδηγίες των παλιών πρωταθλητών Γιώργου Κουλιέρη-Μάνου Ξενάκη.

Τηρώντας πάντα όλες τις αναγκαίες προφυλάξεις και τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα (χωρίς θεατές για την ώρα, με υπεύθυνες δηλώσεις των αγωνιζομένων, όχι περισσότερες από δύο ομάδες κάθε φορά στο γήπεδο κ.τ.λ.) η δράση δεν σταματά ποτέ στο Καλαμάτα Beach Volley.

Εκτός από τις καθημερινές προπονήσεις, μια ακόμα σειρά φιλικών αγώνων για μεικτές ομάδες θα ακολουθήσει την Κυριακή. Προβλέπονται πλούσια δώρα για τους νικητές   

📍Και αυτήν την Κυριακή θα την περάσουμε με πολύ παιχνίδι και χαμόγελα στα γήπεδα του KBV!

Τουρνουά μικτό λοιπόν με πλούσια δώρα για τους νικητές, που θα αναδειχθούν σε δυο κατηγορίες (golden και silver). «Πάρε το ταίρι σου ή απλά δήλωσε συμμετοχή αν δεν έχεις και τα υπόλοιπα άστα σε εμάς», αναφέρουν στο προσκλητήριό τους οι διοργανωτές. Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο τηλέφωνο 6936708461.

Η ΕΟΠΕ ακύρωσε το πανελλήνιο πρωτάθλμα Masters-προδιαγραφές για Ειδικές Διοργανώσεις Beach Volley 2020

Στο μεταξύ σε συνέχεια της απόφασης για ακύρωση του Πρωταθλήματος Beach Volley Masters και των μεγάλων διοργανώσεων για το 2020, η Ε.Ο.ΠΕ. ανακοίνωσε τις ακόλουθες μέριμνες σχετικά με τις υπόλοιπες δραστηριότητες του αθλήματος, που θα ισχύουν αποκλειστικά και μόνο για την φετινή χρονιά:  

Αίρονται για το 2020 οι περιορισμοί στην συμμετοχή αθλητών σε ανεξάρτητες διοργανώσεις, που ίσχυαν με βάση την κατάταξη τους στην Πανελλήνια Βαθμολογία.

Η Ε.Ο.ΠΕ. θα αναγνωρίζει διοργανώσεις φορέων που θα πληρούν βασικά κριτήρια και προϋποθέσεις και συγκεκριμένα:

Εγγύηση τήρησης των υγειονομικών πρωτοκόλλων (αναρτημένα στο www.gga.gov.gr) όπως αυτά θα ισχύουν κατά την περίοδο διεξαγωγής των αγώνων.

Οι συμμετέχοντες στην διοργάνωση θα έχουν την ιδιότητα του «αθλητή» (εγγεγραμμένοι στο μητρώο της οικείας Ομοσπονδίας), και κατ’ επέκταση θα διαθέτουν την σχετική κάρτα υγείας.  

Η διοργάνωση θα διεξάγεται σε εγκατάσταση που θα διαθέτει άδεια λειτουργίας ή σχετική βεβαίωση ανάλογα με την κατηγορία και την ισχύουσα νομοθετική πρόβλεψη.

Ο οργανωτικός φορέας θα τηρεί κάποιες βασικές προδιαγραφές σεβασμού και προστασίας του αθλήματος (επίσημους κανονισμούς παιδιάς, αναγνωρισμένο αγωνιστικό σύστημα κλπ).  

Οι διοργανώσεις που θα αναγνωρίζονται ως Ειδικές Διοργανώσεις (Special Events) θα γνωστοποιούνται στους ενδιαφερόμενους μέσω της σχετικής ιστοσελίδα του αθλήματος http://www.volleyball.gr/beach-volley/kalentari-eidikon-diorganoseon-2020