Επίσκεψη Γιάννας Αγγελοπούλου στους Δήμους Δυτικής Μάνης και Πύλου -Νέστορος

Επίσκεψη Γιάννας Αγγελοπούλου στους Δήμους Δυτικής Μάνης και Πύλου -Νέστορος

Στο Δήμο Πύλου-Νέστορος θα βρεθεί την προσεχή Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου, η κα Γιάννα Αγγελοπούλου και μέλη της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», με το πρόγραμμα της επίσκεψής τους να έχει ως εξής:

14.30: Υποδοχή της αντιπροσωπείας από το δήμαρχο Παναγιώτη Καρβέλα στην πλατεία Τριών Ναυάρχων – Δηλώσεις στα ΜΜΕ έμπροσθεν του ομώνυμου Μνημείου

14.40: Πεζή μετάβαση της αντιπροσωπείας στο Δημαρχείο

14.45: Συνάντηση στο Γραφείο Δημάρχου και ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων

15.00: Σύσκεψη στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου και ανταλλαγή απόψεων με θεσμικούς παράγοντες/εκπροσώπους φορέων

15.45: Κενό 20 λεπτών

16.05 Αναχώρηση για το Κάστρο Πύλου (Νιόκαστρο)

16.10 Ξενάγηση στον Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος και σε Μουσεία εντός του Νιόκαστρου

16.40: Αναχώρηση για το Δημαρχείο

16.45: Κέρασμα

17.00: Πέρας επισκέψεως-Αναχώρηση αντιπροσωπείας.

Καρδαμύλη

Νωρίτερα η πρόεδρος της Επιτροπής “Ελλάδα 2021” θα επισκεφθεί το Δήμο Δυτικής Μάνης στην Καρδαμύλη, ενώ θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τα ΜΜΕ στις 11.45 στην πλατεία, στο μνημείο των Ηρώων.

Μαζί της θα βρίσκονται η κα Δέσποινα Μουζάκη -καθηγήτρια της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Τμήμα Κινηματογράφου, ο κ. Νίκος Κανελλόπουλος -καθηγητής Υπολογιστικών Συστημάτων και Εφαρμογών Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου, ο κ. Πασχάλης Κιτρομηλίδης- καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, η κα Αικατερίνη Πολυμέρου- Καμηλάκη- επιστημονική συνεργάτις του Τμήματος Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών και ο κ. Ευάνθης Χατζηβασιλείου-καθηγητής Ιστορίας του Μεταπολεμικού Κόσμου στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας.