Στις 7 Γενάρη συνεχίζεται η δίκη για το βιασμό της ανήλικης στη Μάνη

Στις 7 Γενάρη συνεχίζεται η δίκη  για το βιασμό της ανήλικης στη Μάνη

Για το νέο έτος και συγκεκριμένα για τις 7 Ιανουαρίου, διεκόπει χθες η συνεδρίαση του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Καλαμάτας, για την υπόθεση σεξουαλικής και σωματικής κακοποίησης μιας 12χρονης σε χωριό του Δήμου Ανατολικής Μάνης στη Λακωνία, με κατηγορουμένους έναν 56χρονο ιερέα και τον 67χρονο παππού του κοριτσιού.

Η δίκη που πραγματοποιείται κεκλεισμένων των θυρών, έχει ξεκινήσει από τον Οκτώβριο και έχει διακόψει αρκετές φορές, καθώς υπάρχουν πολλοί μάρτυρες κατηγορίες, οι οποίοι εξετάζονται εξονυχιστικά.

Χθες η δίκη συνεχίσθηκε με την κατάθεση της παιδοψυχολόγου η οποία έχει ορισθεί απ’ όταν αποκαλύφθηκε η υπόθεση από την Αστυνομία. Απομένουν δε οι καταθέσεις δύο παιδοψυχιάτρων που συμμετείχαν στις ανακριτικές καταθέσεις τις οποίες έδωσε το κορίτσι.

Υπενθυμίζεται ότι στο εδώλιο κάθονται ο 56χρονος ιερέας και ο 67χρονος αλλοδαπός παππούς του κοριτσιού. Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν κατά περίπτωση είναι βιασμός κατ’ εξακολούθηση, γενετήσια πράξη με παθούσα που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 χρόνια, κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη, κατ’ εξακολούθηση, αιμομιξία κατ’ εξακολούθηση, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη κατ’ εξακολούθηση και επικίνδυνη σωματική βλάβη ανήλικου κατ’ εξακολούθηση. Αμφότεροι αρνούνται τις κατηγορίες.

Β.Β.