Πριν 94 χρόνια

Πριν 94 χρόνια

Ο ωραίος καιρός επικρατήσας την ημέραν της Πρωτοχρονιάς και την Κυριακήν συνετέλεσεν ώστε τα κοσμικά κέντρα να είναι κατάμεστα, η δε παραλία να συγκεντρώση περιπατητάς.

-Η χαρτοπαιξία εις το ζενίθ της, παρά την χρηματικήν στενότητα. Οι περισσότεροι σχεδόν, όλοι οι παίζοντες, δηλούν ότι έχασαν. Συνεπώς γεννάται το ερώτημα: ποίος επί τέλους εκέρδισεν;

-Η «Άγνωστος» εις τον κινηματογράφον του «Λαού» έκαμε πολλούς ωραίους οφθαλμούς να δακρύσουν. Γεγονός ότι τελευταίως οι κινηματογράφοι συναγωνίζονται δια να παρουσιάζουν ωραίας ταινίας.

-ΕΚΑΜΕΝ έναρξιν των εργασιών του το νέον Ζαχαροπλαστείον υπό την διεύθυνσιν του Ηλία Καλούλη εις την διασταύρωσιν των οδών Νέδοντος και Πολυβίου και έναντι Ξενοδοχείου Σπυρ. Σκοπέτου. Η απαστράπτουσα καθαριότης των σκευών και επίπλων, η απαράμιλλος αγνότης των υλικών και η άκρα περιποίησις εγγυώνται την ικανοποίησιν της ιδιοτροπίας και του πλέον δυστρόπου πελάτου. Όσοι γνωρίζετε να εκτιμήσητε ένα καλό γλύκισμα, επισκεφθήτε το Νέον Ζαχαροπλαστείον και θα μείνετε κατενθουσιασμένοι.