Πριν 94 χρόνια

Πριν 94 χρόνια

ΠΡΟΧΘΕΣ την 2αν απογευματινήν ώραν εις τα Φιλιατρά το υπ’ αριθμ. 5.795 φορτηγόν αυτοκίνητον οδηγούμενον υπό του σωφέρ Διονυσίου Παρίσιου καθ’ ην στιγμήν εξήρχετο του γκαράζ παρέσυρε τον πενταετή παίδα Παν. Κ. Σύλλα και ετραυμάτισεν αυτόν εις τον αριστερόν πόδα. Ο σωφέρ μετά την πράξιν παρουσιάσθη αυθορμήτως εις την Αστυνομίαν η οποία παρέπεμψε τούτον εις την Εισαγγελικήν Αρχήν Κυπαρισσίας.

-ΕΙΣ την Σπερχογείαν προχθές περί την 11ην νυκτερινήν ώραν εντός του καφενείου του Αριστ. Διακουμή συμπλακέντες μεταξύ των οι Χρ. Β. Πρεβεζάνος και Γ.Β. Τσιμόγιαννης μετά των Κων. Π. Μανιάτη και Παναγ. Γ. Κατσίρα, ετραυμάτισαν δια περιστρόφων τον Κ. Μανιάτην σοβαρώς εις την κοιλιακήν χώραν και ελαφρώς εις την αριστεράν χείρα. Την συμπλοκήν προεκάλεσεν ο Κ. Μανιάτης ο οποίος πρώτος κτύπησε τον Τσιμόγιανην εις την κεφαλήν προξενήσας εις αυτόν μώλωπα. Εκ των δραστών συνελήφθη ο Πρεβεζάνος του ετέρου διαφυγόντος την σύλληψιν.

-ΚΑΤΑ χθεσινόν τηλεγράφημα του Σταθμού Μελιγαλά εις το χωρίον Βελανιδιά του Δήμου Αμφείας εσημειώθη κρούσμα εγκεφαλονωτιαίας μηνιγγίτιδος επί του τριετούς υιού του Αθ. Κατσόγιαννη, ο οποίος απεμονώθη.