Πριν 94 χρόνια

Πριν 94 χρόνια

ΧΘΕΣ περί την 7.30 εσπερινήν η εκ Μεσσήνης ερχομένη αμαξοστοιχία, οδηγουμένη παρά του μηχανοδηγού Παπαδοπούλου κατεπλάκωσεν πλησίον του Ορφανοτροφείου τον υποδεματεργάτην Δημήτριον Παν. Χρονόπουλον καταγόμενον εκ Κωνσταντίνων της Ανδανείας και άγον ηλικίαν είκοσιν περίπου ετών.

ΤΟ θύμα εξέπνευσεν αμέσως διότι οι τροχοί της αμαξοστοιχίας τού απέκοψαν τον λαιμόν. Εκφράζονται υπόνοιαι ότι το δυστύχημα δεν ήτο τυχαίον, αλλ’ ότι το θύμα έπεσεν εις τους τροχούς της αμαξοστοιχίας προτιθέμενον να αυτοκτονήση. Ο Σταθμάρχης του ενταύθα Σιδηροδρομικού Σταθμού και τα όργανα της αστυνομίας ενεργούν ανακρίσεις.

-ΤΗΝ παρελθούσαν νύκτα ο Αναστάσιος Π. Κουτσούκος, κάτοικος Κυπαρισσίας, μεταβάς οπλισμένος δι’ όπλου συστήματος γκρα και δια ράβδου εις την παρά την θέσιν Σανί οικίαν του Νικολάου Α. Χατζή επετέθη κατ’ αυτού και της συζύγου του Αθανασίας και ετραυμάτισεν  αμφοτέρους εις την κεφαλήν και τα διάφορα του σώματός των μέρη δια της ράβδου, δια δε του γκρα έθραυσε την αριστεράν χείρα του Χατζή. Ο δράστης συνελήφθη την επομένη και παρεπέμφθη εις τον Εισαγγελέα Κυπαρισσίας.