Πριν 94 χρόνια

Πριν 94 χρόνια

Ο αφιχθείς ενταύθα διοικητής της Μεραρχίας Ναυπλίου υφ’ ην υπάγεται και το ημέτερον σύνταγμα, υποστράτηγος Ν. Δημητριάδης, ενήργησε την πρωίαν της χθες συνοδευόμενος παρά του υπασπιστού του λοχαγού Τσικούρα, λεπτομερή επιθεώρησιν των αξιωματικών και ανδρών του 9ουΣυντάγματος εις το πεδίον του Άρεως. Ο Δημητριάδης θα συνεχίση την επιθεώρησιν σήμερον την πρωίαν.

Ο Δημητριάδης θα παραμείνη ενταύθα περί τας τρεις ημέρας. Προς τιμήν του οι αξιωματικοί της ενταύθα φρουράς θα παραθέσουν σήμερον πολυτελέστατον γεύμα.

Η ευρισκομένη, ως γνωστόν, ενταύθα μουσική της Μεραρχίας περιήλθε χθες το απόγευμα διάφορα κεντρικά μέρη της πόλεώς μας παιανίζουσα. Επίσης σήμερον και αύριον η μουσική θα εξακολουθήσει παιανίζουσα εις τα κέντρα της πόλεως.

-ΠΡΟΧΘΕΣ το εσπέρας εις το Ξενοδοχείον Καζανά, ο Ιώαννης Γιαννακόπουλος δια σιδηρού οργάνου ετραυμάτισεν εις την κεφαλήν και τα διάφορα του σώματός του μέρη τον Πολ. Πουλημένον. Ο δράστης, συλληφθείς υπό της αστυνομίας, παρεπέμφθη εις το επ’ αυτοφώρω πλημμελειοδικείον.