Ο ΑΟ Διαβολιτσίου έχασε με 3-1 από τον ΠΑΟ ΡΟΥΦ στο Δημοτικό Στάδιο Μελιγαλά

Ο ΑΟ Διαβολιτσίου έχασε με 3-1 από τον ΠΑΟ ΡΟΥΦ στο Δημοτικό Στάδιο Μελιγαλά

Ο ΑΟ Διαβολιτσίου αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδος, καθώς έχασε 3-1 στην  παράταση (ο κανονικός αγώνας έληξε ισόπαλος 1-1) από τον ΠΑΟ ΡΟΥΦ, σε ματς που διεξήχθη την Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο Μελιγαλά και ήταν για τη 2η φάση του θεσμού.

Η ομάδα του Διαβολιτσίου που παρατάχθηκε ξανά με αρκετές απουσίες (είτε λόγω τραυματισμών, είτε λόγω μη έκδοσης δελτίων κάποιων νεοαποκτηθέντων), έκανε αξιόλογη εμφάνιση και ίσως άξιζε κάτι καλύτερο.

Σίγουρα είχε δύσκολο έργο, καθώς ο ΠΑΟ ΡΟΥΦ ήταν ισχυρός (στο δε ρόστερ» του ξεχωρίζουν οι έμπειροι Βαγγέλης Μάντζιος και Αλέξανδρος Νατσιόπουλος). Βέβαια, ο ΑΟΔ είχε σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία  του Ιωάννη Παπαγεωργόπουλου. Η πιο  χαρακτηριστική φάση ήταν το γκολ που σημείωσε ο Τάσος Καντούτσης στο 73΄ το οποίο ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ λανθασμένα.

Το γκολ του ΑΟ Διαβολιτσίου σημείωσε ο φορμαρισμένος  Γιώργος Μουλιάτος (50΄ με σουτ, εκμεταλλεύτηκε λάθος διώξιμο του πορτιέρο Κουνάδη). Για δε τον ΠΑΟ ΡΟΥΦ σκόραραν οι Νιτσάκης (26΄με σουτ) και Νούτσος (104΄ και 110΄με πλασέ και σουτ αντίστοιχα).

Στο 75΄ ο ΑΟ Διαβολιτσίου σημείωσε γκολ με τον Τάσο Καντούτση, με κεφαλιά, έπειτα από κόρνερ του Τσιγαρίδη, το οποίο ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ. Μία απόφαση που προκάλεσε έντονες διαμαρτυρίες από τον πάγκο των νερατζούρι.

Με λάθη ήταν η διαιτησία του Ιωάννη Παπαγεωργόπουλου από την ΕΠΣ Αργολίδας. Βοηθοί ήταν οι Κωνσταντίνος Γκουριώτης και Στυλιανός Τσούμπας από την ίδια Ένωση.

Κίτρινη κάρτα είδαν οι Μπαλόπουλος, Καντούτσης, Πιτσιλής, Κρεμμύδας (ΑΟ Διαβολιτσίου), Σαχσανίδης, Οικονομόπουλος, Χατζηλάμπρος, Καλλέργης (ΠΑΟ ΡΟΥΦ).

ΑΟ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ (Μάρκος Στεφανίδης, Γιάννης Αντωνόπουλος, Στέλιος Ηλιόπουλος): Μαρτσέλο, Βλάχος, Θώδης, Μπαλόπουλος, Καντούτσης, Στραβάκος (63΄ Κρεμμύδας), Πιτσιλής, Γκελγκέργια (79΄ Βέλλης), Μουλιάτος, Τσιγαρίδης, Πάγια.

ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Ισίδωρος Σταυριανός): Κουνάδης, Σαχσανίδης, Πλουμάτος (78΄ Φιλιμέργκας), Οικονομόπουλος, Χατζηλάμπρος, Αλεξιου, Νιτσάκης (72΄ Σιμάκος), Νατσιόπουλος (112΄ Αλεξανδρόπουλος), Μάντζιος (50 ΄λ. τρ. Νούτσος), Καλλέργης (112΄ Ζελενίτσας), Βενάρδος.

Aνακοίνωση του ΑΟ Διαβολιτσίου για τη διαιτησία
Η διοίκηση του ΑΟ Διαβολιτσίου, μετά το τέλος του Κυριακάτικου αγώνα με τον ΠΑΟ ΡΟΥΦ, για τη 2η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, εξέδωσε ανακοίνωση για τη διαιτησία του Ιωάννη Παπαγεωργόπουλου, η οποία αναφέρει τα εξής:

«Η ανοχή και η υπομονή με το διαιτητή Παπαγεωργόπουλο έχει ξεπεράσει κάθε όριο.!!!

Αμέσως μετά το παιχνίδι της ομάδας μας με την ομάδα του ΠΑΟ ΒΑΡΔΑ για το πρωτάθλημα της Γ´ εθνικής τη χρονιά 2019-2020,  για πρώτη φορά ασχοληθήκαμε με τη διαιτησία και συγκεκριμένα με το διαιτητή του αγώνα κ. Παπαγεωργόπουλο από την Αργολίδα.

Σας παραθέτουμε ένα απόσπασμα της ανακοίνωσης τότε…

«…Θεωρούμε πως ο συγκεκριμένος διαιτητής καθόρισε ξεκάθαρα το αποτέλεσμα στερώντας από την ομάδα μας την νίκη και από τους αθλητές μας την ικανοποίηση μιας μεγάλης ανατροπής.

Ας ελπίσουμε ότι η εχθρική αντιμετώπιση που είχαμε σαν ομάδα από το συγκεκριμένο διαιτητή, ήταν ένα τυχαίο γεγονός και ότι εκείνοι που πρέπει, θα λάβουν τα μέτρα τους, ώστε οι πρωταγωνιστές των αγώνων, να είναι οι ομάδες και μόνο αυτές.

Σημειώνουμε, ότι διαιτησίες σαν τη σημερινή δεν κρίνουν μόνο αποτελέσματα αλλά κυρίως μειώνουν το θεσμό του ποδοσφαίρου.

Είμαστε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια προάσπισης του προϊόντος που λέγεται ποδόσφαιρο και ελπίζουμε να μην επανέλθουμε με αναφορά μας σε ανάλογο περιστατικό….»

Δυστυχώς και σήμερα ζήσαμε κάτι ανάλογο! Γίναμε θεατές του ίδιου έργου με πρωταγωνιστή ξανά τον εν λόγω κύριο και θύμα ξανά την ομάδα μας.

Στο 75’ ακύρωσε κανονικό γκολ της ομάδα μας στερώντας της την πρόκριση από την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!

Προστατεύστε το ποδόσφαιρο απαλλάσσοντάς το από διαιτητές όπως ο κ.Παπαγεωργόπουλος!

Δεν ζητάμε καμία εύνοια!

Ζητάμε σεβασμό και ισονονομία!