Το ξεχωριστό Apollo Art Resort στην Κυπαρισσία

Το ξεχωριστό Apollo Art Resort στην Κυπαρισσία

Το ξενοδοχείο Apollo Art Resort είναι το πρώτο ξενοδοχείο στην Κυπαρισσία με πιστοποίηση Ελληνικού πρωινού από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος. Φιλοσοφία των ιδιοκτητών είναι ότι οι γεύσεις ενός τόπου είναι εκείνες που πρωτίστως θα μείνουν ανεξίτηλες στη μνήμη των επισκεπτών.

Γι’ αυτό καθημερινά φροντίζουν μετά το ξύπνημα σας να σας προσφέρουν μια αυθεντική εμπειρία γνωριμίας με την μεσσηνιακή γη μέσω των αγνών προϊόντων και των σπιτικών γεύσεων, του τυριού σφέλα, φέτας και άλλων, αλλαντικά τοπικά όπως παραδοσιακό λουκάνικο με πορτοκάλι, σύγκλινο Μάνης, παραδοσιακά παξιμάδια, συνοδεία εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου, διάφορες παρασκευές αυγών όπως αυγά καγιανάς, παραδοσιακές πίτες γλυκές ή αλμυρές, ελιές καλαμών, ζεστή παραδοσιακή σούπα τραχανά, ξερά σύκα, παστέλι, μεσσηνιακά φιστίκια, λουκούμια και μυρωδάτους λουκουμάδες με μέλι, διάφορα γλυκά κουταλιού και ροφήματα από βότανα και αρωματικά φυτά.

Το πρωινό του Apollo Resort από τον Ιούλιο 2021 έχει την υπογραφή της Άννας Μαρίας Μπαρού.

Στα συγκριτικά πλεονεκτήματα του ξενοδoχείου είναι ο νέος θαυμάσιος χώρος του, το roof garden Athenolia wine bar restaurant.

Φαρμάκα, Κυπαρισσία | Τηλέφωνο: 2761 024411 | www.apollo-hotel.gr