Δύσκολη έξοδος σήμερα στην Αγία Παρασκευή για το Δίωνα Κυπαρισσίας

Δύσκολη έξοδος σήμερα στην Αγία Παρασκευή για το Δίωνα Κυπαρισσίας

Δύσκολη έξοδο επιχειρεί ο Δίωνας Κυπαρισσίας, καθώς θα μεταβεί στην Αττική για ν’ αντιμετωπίσει στις 5.00 μ.μ. στο Δημοτικό Γυμναστήριο Κοντόπευκο, την Αγία Παρασκευή, στην πρεμιέρα του 1ου Ομίλου Νότου του Πρωταθλήματος μπάσκετ της Γ΄  Εθνικής.

Η τριφυλιακή ομάδα που παρουσιάζεται ιδιαίτερα ενισχυμένη και μάλιστα προέρχεται από εξαιρετική πορεία στο Κύπελλο Ελλάδος, θα προσπαθήσει να κάνει καλή εμφάνιση και ό,τι βγει.

Ο προπονητής Χρήστος Μυριούνης και ο συνεργάτης του Θεόδωρος Μουσιούτας δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα. Πρέπει πάντως να αναφέρουμε ότι πριν λίγες ημέρες αποχώρησε από το Δίωνα Κυπαρισσίας ο «φόργουορντ» Νίκος Αγγελόπουλος.

Όσον αφορά στην Αγία Παρασκευή, θεωρείται από τα «φαβορί» για την είσοδο στα «play offs”.

Διαιτητές του αυριανού ματς θα είναι οι Κώτσου, Γ. Πετράκης, ενώ κομισάριος ο κ. Κυριόγλου.

Οι υπόλοιπες συναντήσεις  της 1ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου Νότου της Γ΄ Εθνικής είναι οι εξής:

Κυριακή 9 Οκτωβρίου – ώρα 5.00 μ.μ.

Νήαρ Ηστ – Πήγασος Θυρέας

ΑΕ Γλαύκου Έσπερου – Ερμιονίδα

Παλαίμων Κορίνθου – ΕΑ Προμηθέας 2014

__________________________

KAΛΑΜΑΤΑ ’80 – ΜΠΑΣΚΕΤ

Με Παναχαϊκή στην Πάτρα στην πρεμιέρα της Γ΄ Εθνικής

Στη Γ΄ Εθνική κατηγορία επέστρεψε έπειτα από αρκετά χρόνια η Καλαμάτα ’80, η οποία την περυσινή σεζόν αναδείχθηκε πρωταθλήτρια της Α1 κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και δοκιμάζεται με την ισχυρή Παναχαϊκή στις 5.00 μ.μ. στο Γυμναστήριο Παναχαϊκής στην Πάτρα για την πρεμιέρα του 1ου Ομίλου Νότου.

Η Καλαματιανή ομάδα θα προσπαθήσει να κάνει αξιόλογη εμφάνιση και ν’ αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα. Η Καλαμάτα ’80 προχώρησε σε σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ της (υπάρχουν ορισμένοι έμπειροι αθλητές και πολλοί νεαροί). Καινούρια πρόσωπα στο «ρόστερ» είναι οι Σκοπέτος, Βούγλαρης, Αλοίμονος, Τσικούρης, Καρούτας, Μπαλόπουλος, Ανδριανόπουλος, Ιωσηφίδης, Πετρόπουλος, Καραμπάτσος. Το δε «ρόστερ» συμπληρώνουν οι Μουργής, Κομπότης, Παυλόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Χρονόπουλος, Μαρλαντής, Μήλας.

Ο στόχος της Καλαμάτα ’80 είναι μία καλή πορεία  και παράλληλα να εξελιχθούν οι νεαροί αθλητές.

Τον αγώνα θα διευθύνουν οι Δ. Παπαγεωργίου, Οικονόμου, ενώ κομισάριος θα είναι ο κ. Κοκορδάτος.