To ΜέΡΑ25 Μεσσηνίας ξανά στους δρόμους

To ΜέΡΑ25 Μεσσηνίας ξανά στους δρόμους

Tο ΜέΡΑ25 Μεσσηνίας μαζί με μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου και Κινηματικής Εξόρμησης διένειμε φυλλάδια με το ολοκληρωμένο πρόγραμμα ρήξης με την ολιγαρχία, όπως αποτυπώνεται σε  7+1 τομές, στους πολίτες της Μεσσήνης, των Φιλιατρών, της Κυπαρισσίας και της Καλαμάτας, ερχόμενο σε ώσμωση με την τοπική κοινότητα και συζητώντας με τον κόσμο για τρέχοντα σοβαρά κοινωνικά ζητήματα, όπως αυτά του ηλεκτρικού ρεύματος και της ακρίβειας.

Όπως μεταξύ άλλων σημειώνεται, «από την πρώτη στιγμή που οι λογαριασμοί του ρεύματος εκτοξεύτηκαν στα ουράνια, το ΜέΡΑ25 ζητάει το αυτονόητο: η τιμή της μεγαβατώρας ηλεκτρικής ενέργειας να μην ξεπερνάει το μέσο κόστος παραγωγής της συν ένα λογικό ποσοστό κέρδους (γύρω στο 5%), ώστε οι εταιρείες ενέργειας να μη χάνουν.

[…] Το ΜέΡΑ25 δημιουργήθηκε και είναι εδώ για την πραγματική ρήξη με αυτό το σάπιο σύστημα. Δε θα είναι εύκολο, αλλά υποσχόμαστε πως δε θα κάνουμε πίσω, όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά γιατί απλώς αυτή η ρήξη που δεν έγινε ποτέ είναι η μόνη απάντηση στην κρίση που δεν έφυγε ποτέ, και η μοναδική λύση για να απαλλαγεί η πατρίδα μας από τα δεσμά της χρεοδουλοπαροικίας».