Παραμένει ξέφραγο αμπέλι το ακίνητο του Δήμου Καλαμάτας στη Νέα Κηφισιά

Παραμένει ξέφραγο αμπέλι το ακίνητο του Δήμου Καλαμάτας στη Νέα Κηφισιά

Νέα επιστολή μαζί με φωτογραφίες μάς απέστειλαν περίοικοι του ακινήτου – φιλέτου στη Νέα Κηφισιά, το οποίο ανήκει στο Δήμο Καλαμάτας, καθώς είναι μέρος του κληροδοτήματος «Αικατερίνης Χανδρινού».

Δυστυχώς, όπως είχαμε γράψει και στο παρελθόν, το 562,47 τ.μ. ακίνητο, σε κεντρικό σημείο της Νέας Κηφισιάς, παραμένει «ξέφραγο αμπέλι», με ανηλίκους καθημερινά να βρίσκονται στην ταράτσα και να λεηλατούν ό,τι έχει απομείνει όρθιο.

Άραγε, τι σκοπεύει να κάνει ο Δήμος Καλαμάτας μέχρι να εκποιηθεί (αφού αυτή η λύση έχει αποφασιστεί);

Ακολουθεί η επιστολή προς το δήμαρχο Κηφισιάς (να σημειωθεί πως επιστολή στο δήμαρχο Κηφισιάς είχε αποσταλεί και πριν από μερικούς μήνες, αλλά χωρίς ανταπόκριση):

«Αξιότιμε κύριε δήμαρχε, με το παρόν θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή μας επί των οδών Δειράδων & Σφενδόνης στη Ν. Κηφισιά (απέναντι από το 3ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς), λόγω ενός κτηρίου που έχει εγκαταλειφθεί πλήρως τα τελευταία χρόνια παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις από όλους τους κάτοικους της περιοχής.

Όπως θα διαπιστώσετε από τις φωτογραφίες που σας επισυνάπτω, το κτήριο βρίσκεται σε άθλια κατάσταση κι έχει δημιουργήσει μεγάλη ανησυχία σε όλους, διότι, πέραν της αισθητικής πλευράς, η οποία δεν επιτρέπεται για την περιοχή μας, παρατηρούνται σχεδόν καθημερινά τα ακόλουθα:

 -κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους ανήλικα παιδιά μεταβαίνουν στο χώρο για παιχνίδι κατά την επιστροφή στο σπίτι τους και αρκετές φορές έχουν συμβεί ατυχήματα

-κατά τη διάρκεια της νύχτας έχει διαπιστωθεί χρήση ουσιών

-έφηβοι συγκεντρώνονται στους χώρους του κτηρίου για πολλές ώρες με διάφορες δραστηριότητες

Η ιδιοκτήτρια δε βρίσκεται εν ζωή, ήταν άκληρη και έχει κληροδοτήσει το κτήριο στο Δήμο Καλαμάτας.

Εκ μέρους των κατοίκων της περιοχής μας θα θέλαμε να διευθετήσετε το θέμα ώστε να εξασφαλιστεί η ασφάλεια όλων μας (παιδιών & κατοίκων).

Θα σας αναφέρω και πάλι ότι οι οχλήσεις προς το Δήμο τα τελευταία χρόνια ήταν πολλές χωρίς καμία αντίδραση, είμαστε πλέον όλοι έτοιμοι και αποφασισμένοι να αναρτήσουμε φωτογραφίες και περιστατικά στα κοινωνικά δίκτυα άμεσα, ελπίζοντας στη λύση αυτής της ανυπόφορης κατάστασης.

Εν αναμονή των ενεργειών σας».
Π.Μπ.