Καλαμάτα ’80: Τίμησαν τη μνήμη του Γιάννη Μπουσούνη και προετοιμάστηκαν για την Α2

Καλαμάτα ’80: Τίμησαν τη μνήμη του Γιάννη Μπουσούνη και προετοιμάστηκαν για την Α2

Το 3ο τουρνουά βόλεϊ ανδρών «Γιάννης Μπουσούνης» πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Κλειστό της Παραλίας, με την Καλαμάτα ’80 να τιμά μέσα από αυτό έναν παράγοντα με μεγάλη προσφορά στην ομάδα και το καλαματιανό βόλεϊ και παράλληλα να έχει την ευκαιρία για δύο δυνατά παιχνίδια προετοιμασίας εν όψει του πρωταθλήματος της Α2 Ανδρών. Νικητής του τουρνουά αναδείχθηκε ο Πανερυθραϊκός, κερδίζοντας στον τελικό την Καλαμάτα ’80 με 3-1 σετ, ενώ στον μικρό τελικό ο ΑΟ Αιγιαλέων επιβλήθηκε με 3-0 σετ της Καρδίτσας. Στα ημιτελικά του Σαββάτου ο Πανερυθραϊκός είχε επικρατήσει στο τάι μπρέικ της ομάδας του Αιγίου, ενώ η Καλαμάτα ’80 είχε νικήσει την Καρδίτσα.
MVP του τουρνουά αναδείχθηκε ο πασαδόρος του Πανερυθραϊκού Νίκος Κρέτσης.
Το τουρνουά της Καλαμάτας είχε και κοινωνική διάσταση, μέσα από τη νέα συνεργασία της ομάδας με τον Σύλλογο γονέων, κηδεμόνων και φίλων ατόμων με αυτισμό Μεσσηνίας. Μάλιστα οι παίκτες της καλαματιανής ομάδας αγωνίστηκαν φορώντας ειδικά βραχιολάκια, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την στήριξη στα άτομα με αυτισμό και τις οικογένειές τους, ενώ εκπρόσωποι του συλλόγου ενημέρωναν το κοινό για τις δράσεις του και το έργο που γίνεται στο Κέντρο Ημέρας.
Συνθέσεις
ΚΑΛΑΜΑΤΑ ’80 (Παναγιώτης Ντάκουρης-Στέφανος Μάνα): Μανιατέας, Γεωργάτος, Μπεσής, Μπλάουελ, Δημητούλης, Δ. Μπουσούνης, Μασούρας, Ντόντης, Μπιρμπίλης, Ξεροβάσιλας, Β. Ντάκουρης, Κατσιαφλάκας, Άρ. Χανδρινός λ., Μπούρας λ.
ΚΑΡΔΙΤΣΑ: Ρεζκ, Μαρκές,  Θάνος, Παπαγεωργίου, Τρέμμας, Χειμωνέτος, Γιαννουσάς, Σφακιανάκης, Χατζατογλου, Λαζινός.
ΑΟ ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ: Λιβαθινός, Κανάς, Βασιλάκης, Δασκαλόπουλος, Βλαχοστάθης, Χασάπης, Σαλαβασίδης, Νανόπουλος, Α. Δασκαλόπουλος, Κοσμάς, Γεράνιος, Καραγιάννης, Σύρος, Παπασταθόπουλος.
ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ: Βήτας, Σεβδαλής, Τσικάτος, Καραγιώργος, Κρέτσης, Σταφυλοπάτης, Παπαδόπουλος, Πλεμμένος, Φάκας, Αδαμόπουλος, Σ. Μανδηλάρης, Κωστόπουλος.
Διαιτητές-γραμματεία: Παναγιώτης Χανδρινός, Ανδρέας Χριστοδουλόπουλος, Βενετία Λιακουνάκου.