Στο χωριό του πατέρα της, Άκοβο Αρκαδίας, επέλεξε η Μαρία Μενούνος να παντρευτεί και με θρησκευτικό γάμο τον εκλεκτό της καρδιάς της, Keven Undergaro.
Ολόκληρο το χωριό συμμετείχε εδώ και καιρό στις ετοιμασίες, ώστε να είναι σήμερα όλα έτοιμα, όπως ακριβώς τα είχε ονειρευτεί το ζευγάρι.
Το άρωμα Ελλάδας ήταν έντονο, από το φαγητό μέχρι τον στολισμό. Το μενού επιμελήθηκε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και περιλαμβάνει ελληνικά πιάτα με πινελιές από διάφορες περιοχές και κυρίως από την Κρήτη.
Στη διακόσμηση κυριαρχούσε το σκούρο πράσινο και κίτρινο χρώμα. Τα τραπέζια που είχαν στηθεί στην αυλή του σχολείου του χωριού, ήταν στολισμένα με συνθέσεις με λεμόνια, ενώ μέσα στα πιάτα υπήρχαν αναμνηστικά με τα ονόματα του ζευγαριού πλαισιωμένα από φύλλα ελιάς.
To νυφικό της Μαρίας, το οποίο σχεδίασε η Σήλια Κριθαριώτη, ήταν στολισμένο με λουλούδια ζωγραφισμένα στο χέρι.
Ο γάμος έγινε στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, που χτίστηκε μετά από δωρεά του πατέρα της και άλλων ομογενών που κατοικούν στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Η παρουσιάστρια μοιράστηκε πολλές στιγμές από την προετοιμασία της με τους φίλους της στα social media και δήλωσε πως αισθάνεται το πιο τυχερό κορίτσι στον κόσμο που έχει δίπλα της την οικογένειά της και τους φίλους της.
«Πάντα ήθελα να επιστρέψω στην Ελλάδα και να κάνω τον γάμο μας εδώ. Η Ελλάδα σημαίνει τόσα πολλά για εμάς. Το ίδιο και το χωριό μας. Είναι οι ρίζες μας. Είμαι παραπάνω από ευγνώμων για όλους μας τους φίλους. Νιώθω ότι είμαι η πιο τυχερή γυναίκα του κόσμου. Έχω τον καλύτερο σύζυγο, την καλύτερη οικογένεια. Τίποτα δεν είναι τέλειο και τίποτα χωρίς προβλήματα. Αλλά είμαι τόσο ευλογημένη και ευτυχισμένη σήμερα που θα κάνουμε αυτόν τον εκπληκτικό γάμο σε αυτό το πανέμορφο χωριό. Είναι τόσο ήσυχα και όμορφα εδώ», είπε συγκινημένη.
ant1news.gr
Γάμος “αλά ελληνικά” για τη Μαρία Μενούνος- Το μήνυμα που έστειλε μέσω Instagram από την Καλαμάτα
TAGS:ΜΑΡΙΑ ΜΕΝΟΥΝΟΣ
Δείτε επίσης.
Φεστιβάλ Κορώνης: Προβολή ταινίας και μουσική σήμερα στις 20:30
Ανοιχτά της Τήνου το Blue Carrier, έσβησε η φωτιά, παραμένουν υψηλές θερμοκρασίες στο εσωτερικό του
Στις 24 Οκτωβρίου ο αγώνας της πρεμιέρας ΑΟ Καλαμάτα’80/Affidea -Παναθηναικός
Αποθέωση για την Άννα Βίσση στο κατάμεστο ΟΑΚΑ
Visit Peloponnese: Κάλεσμα για συμμετοχή στο Greek Tourism Workshop στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας
Γ’ Εθνική: Πρεμιέρα σήμερα για Πανθουριακό, Μιλτιάδη, Τέλο Άγρα
44ο Σπάρταθλον: Νικητής ο Τάμας Μπόντις με νέο ρεκόρ
Παρέμβαση συγκράτησης των φερτών υλικών πριν μπει ο Νέδοντας στην Καλαμάτα σχεδιάζει η Περιφέρεια
Τοπικά 26.09.2026, 22:15
Πριν 94 χρόνια
Εκλογές 26.09.2026, 22:00
Εκλογικές δημοσκοπήσεις, αξιοπιστία και προεκλογική στοχοκατεύθυνση
Τοπικά 26.09.2026, 20:00
Ο καιρός αύριο Κυριακή στην Καλαμάτα
Τοπικά 26.09.2026, 19:00
Άνοιξε ο δρόμος πολεοδομικά για το Αστυνομικό Μέγαρο στην Αγία Τριάδα
Φόρτωση…











