‘Ενταση και “ξύλο” πριν τον αγώνα της Καλαμάτας με τον Παναιγιάλειο (φωτογραφίες & βίντεο)

‘Ενταση και “ξύλο” πριν τον αγώνα της Καλαμάτας με τον Παναιγιάλειο (φωτογραφίες & βίντεο)

Μεγάλη ένταση υπήρξε πριν την αναμέτρηση της Καλαμάτας με τον Παναιγιάλειο. Από το Αίγιο ήρθα 2 λεωφορεία. Το 1ο λεωφορείο που ήταν με πιο μεγάλους οπαδούς σε ηλικία μπήκε στο γήπεδο με περίπου 50 άτομα χωρίς κανείς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα. 

Στο δεύτερο λεωφορείο βρίσκονταν οι “φανατικοί” της ομάδας του Αιγίου οι οποίοι με το που έφτασαν στην Καλαμάτα και στην περιοχή του γηπέδου έκαναν αισθητή την παρουσία τους με τα συνθήματα τους. Κάποια υβριστικά συνθήματα εξαγρίωσαν τους “Φανατικούς” οπαδούς της Καλαμάτας και λίγο πριν την κεντρική είσοδο του Δημοτικού Σταδίου σημειώθηκε πετροπόλεμος μεταξύ των οπαδών των 2 ομάδων που είχε ως αποτέλεσμα των τραυματισμό 3 οπαδών της ομάδας του Αιγίου. Η επέμβαση της Αστυνομίας ήταν άμεση και αμέσως απομακρύνθηκαν οι οπαδοί των φιλοξενουμένων με αποτέλεσμα τελικά να μην παρακολουθήσουν την αναμέτρηση.

Να σημειωθεί ότι όσοι οπαδοί του Αιγίου έμειναν στο γήπεδο δεν αντιμετώπισαν κανέναν πρόβλημα ενώ έφυγαν μάλιστα συνοδεία και οπαδών της Καλαμάτας.