Από Δευτέρα τα φύλλα πορείας στους εκπαιδευτικούς – Εκτός ΝΔ ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ

Από Δευτέρα τα φύλλα πορείας στους εκπαιδευτικούς – Εκτός ΝΔ ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ

Το «Τούνελ» γκρέμισε το αυθαίρετο οικοδόμημα των απαγωγέων……που υποστηρίζουν ότι ο 26χρονος Μάριος Παπαγεωργίου έστησε από μόνος του την εξαφάνιση του. Τα στοιχεία που ήρθαν στο φως, προκαλούν ανατριχίλα και σοκάρουν.

Στο αυτοκίνητο του Μάριου κρυβόταν επί εννέα μήνες το μυστικό της εξαφάνισης του. Στο πορτ-μπαγκάζ βρέθηκε μετά από έρευνα ειδικού, άφθονο αίμα που κάποιοι είχαν προσπαθήσει να ξεπλύνουν. Το αίμα όπως διαπιστώθηκε από τα ειδικά εργαστήρια, ανήκει στο Μάριο…

Η Αγγελική Νικολούλη έστρεψε πάλι την έρευνα στο σημείο αναφοράς της υπόθεσης, που είναι το αυτοκίνητο του άτυχου νέου. Οι εμπλεκόμενοι στην απαγωγή το εγκατέλειψαν στις αρχές του περασμένου Αυγούστου στη συμβολή των οδών Ποσειδώνος και Αφροδίτης στο Παλαιό Φάληρο, σβήνοντας τα ίχνη τους.

Η Σήμανση της ΕΛ.ΑΣ το παρέδωσε μετά την έρευνα της στην οικογένεια του Μάριου.

Στο αυτοκίνητο αυτό κρυβόταν επί εννέα μήνες, ο εφιάλτης… Η απάντηση για την τύχη του άτυχου νέου…

Το αίμα που δε βρήκε η Σήμανση…
Ειδική ομάδα διακεκριμένων γενετιστών που συνεργάζονται με το FBI και είναι δικαστικοί πραγματογνώμονες, πραγματοποίησαν νέα έρευνα με την άδεια της οικογένειας που τους διόρισε ως τεχνικούς συμβούλους. Το «Τούνελ» κατέγραψε καρέ – καρέ τα μακάβρια ευρήματα που δεν πρόσεξε η Σήμανση…!

Όσο η έρευνα προχωρούσε στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου, τόσο η ανάσα κοβόταν… Στον πυροσβεστήρα, στη ρεζέρβα και στη μοκέτα του Audi, αποκαλύφθηκε με το ειδικό υγρό – ανιχνευτή, το αίμα του αγνοούμενου Μάριου, που κάποιοι προσπάθησαν να ξεπλύνουν…

Καρέ- καρέ η έρευνα που σόκαρε
Η Αγγελική Νικολούλη εστίασε την έρευνα στο αυτοκίνητο του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου που φυλάσσεται σε ιδιωτικό γκαράζ. Σύμφωνα με τους συγγενείς του, το αυτοκίνητο εξετάστηκε από τη Σήμανση χωρίς να μεταφερθεί στα ειδικά εργαστήρια της Ασφάλειας, δύο μήνες μετά την απαγωγή!

Στο πορτ-μπαγκάζ είχε εντοπιστεί από την αρχή το αποτύπωμα του παπουτσιού που ανήκει στο Μάριο. Παρ’ όλα αυτά δεν ερευνήθηκε όπως έπρεπε από τα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Στο αυτοκίνητο το «θαμμένο» μυστικό του Μάριου
Η δημοσιογράφος με τον Διδάκτορα Γενετιστή και Δικαστικό Πραγματογνώμονα κ. Γιώργο Φιτσιάλο, ξεκίνησαν την έρευνα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Ο γενετιστής με τους βοηθούς του χρησιμοποιώντας προηγμένο εξοπλισμό και υλικά ανίχνευσης, έψαξε με ειδικούς φακούς τα καθίσματα, τους καθρέφτες και το τιμόνι του αυτοκινήτου, εντοπίζοντας γενετικό υλικό.

Ανατριχίλα από την αποκάλυψη στο πορτ-μπαγκάζ
Η έρευνα προχώρησε προς το πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου και η αποκάλυψη ήταν ανατριχιαστική… Με ειδικό υγρό-ανιχνευτή αποκαλύφθηκαν οι πρώτες κηλίδες αίματος…

Το αίμα του Μάριου έβαψε το πορτ-μπαγκάζ
Κατά τη διάρκεια της εξέτασης κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τι κρυβόταν κάτω από το πατάκι του πορτ-μπαγκάζ, στο σημείο όπου φυλάσσεται η ρεζέρβα του αυτοκινήτου. Ψεκάζοντας με το ειδικό υγρό – ανιχνευτή φανερώθηκε το αίμα του Μάριου… Όσο η έρευνα προχωρούσε στο βάθος του αυτοκινήτου, τόσο αποκαλύπτονταν στοιχεία. Το αίμα του άτυχου νέου, σχημάτιζε μια μικρή λίμνη.

Τα επιστημονικά εργαστήρια εδραίωσαν την αποκάλυψη…
Το γενετικό υλικό που βρέθηκε στο αυτοκίνητο έφερε στο φως ένα εξαιρετικά σημαντικό στοιχείο που μέχρι σήμερα δεν είχαν εντοπίσει οι Αστυνομικές Αρχές. Η ανάλυση έδειξε ότι το αίμα που βρέθηκε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, ήταν του Μάριου Παπαγεωργίου! Στο αυτοκίνητο βρέθηκε γενετικό υλικό και άλλων ατόμων που πιστεύεται ότι ανήκει στους δράστες.

Στην υπόθεση της απαγωγής του 26χρονου, ο χρόνος που χάθηκε ήταν πολύτιμος. Η επίμονη, μεθοδική και βαθιά έρευνα του «Τούνελ» με τα στοιχεία που αποκάλυψε ανοίγει το δρόμο για την εξιχνίαση της.