Εμπνευστής και δημιουργός του ελαιολάδου Poqa, που παράγεται από τον αγροτικό συνεταιρισμό «Ελαιώνας» στους Γαργαλιάνους, είναι, ως γνωστόν, ο Δημήτρης Μητράκος από τα Φιλιατρά.
Όπως μαθαίνουμε, μαζί με την ομάδα του (τον εμπορικό διευθυντή Διομήδη Θεοχαρόπουλο, τη Δώρα Αλεξανδροπούλου στις δημόσιες σχέσεις και το σεφ Ιωσήφ Συκιανάκη) δε σταματούν να κάνουν σχέδια και να κερδίζουν νέες αγορές.
Ήδη το Poqa βρίσκεται στις αγορές της Γαλλίας εδώ και περίπου πέντε μήνες και συγκεκριμένα στην αλυσίδα Galeries Lafayette στο Παρίσι και στη Νίκαια, στη Γερμανία, στην Ελβετία, στη Ρουμανία και στην Ελλάδα, ενώ έχει υπογράψει συμφωνία με τα Harrods και του ζητούν συνεργασία το Le bon Marche και το Selfridges στο Μάντσεστερ, το Μπέρμιγχαμ και το Λονδίνο.
Επόμενος στόχος είναι οι αγορές της Ρωσίας, των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής και της Ιαπωνίας.
Δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε κάθε επιτυχία σ’ αυτόν, αλλά και σε όλους τους ανθρώπους της Μεσσηνίας που, κόντρα στους καιρούς, επιμένουν και δεν το βάζουν κάτω.
Α.Π.
Το Poqa κερδίζει το στοίχημα…
Δείτε επίσης.
Ψηφιακοί τυμβωρύχοι: Πώς η εικόνα κατάπιε την ουσία και μετατρέψαμε την απώλεια σε φτηνό περιεχόμενο
Ένα βήμα πριν από το Μεικτό Ορκωτό το διπλό έγκλημα στη Φοινικούντα
Καλαμάτα – ΑΕΛ Novibet 1-1: Ο Μπολίβαρ χτύπησε στο τέλος
«Ύπουλος Σκατζόχοιρος»: «Μια ολόκληρη ταυτότητα γύρω από τη φωτιά, το outdoor cooking, τη φύση, την ελληνική πρώτη ύλη και την εμπειρία»
Πειραματική Σκηνή Καλαμάτας: «Ο βασιλιάς Γκόρντογκαν» στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας
Π.Ε. Μεσσηνίας: Απόφαση για λειτουργία πρατηρίων πώλησης υγρών καυσίμων κατά τις Κυριακές και τις αργίες
Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας: «Καλαμάτα 1986–2026. 40 χρόνια αναγέννησης»
7ο Πειραματικό Γυμνάσιο Καλαμάτας: Οι φετινοί Όμιλοι Καινοτομίας και Αριστείας
Τοπικά 17.09.2026, 22:15
Πριν 94 χρόνια
Τοπικά 17.09.2026, 21:30
Νέος αιφνιδιασμός για τους αγρότες μέσω ΟΣΔΕ
Τοπικά 17.09.2026, 21:00
Αγία Τριάδα: Στο προσκήνιο πάλι η κατεδάφιση των 64 αυθαιρέτων
Τοπικά 17.09.2026, 19:00
Εργασίες σε δύο ιστορικούς ναούς της Μεσσηνίας
Φόρτωση…


