Το Poqa κερδίζει το στοίχημα…

Το Poqa κερδίζει το στοίχημα…

Εμπνευστής και δημιουργός του ελαιολάδου Poqa, που παράγεται από τον αγροτικό συνεταιρισμό «Ελαιώνας» στους Γαργαλιάνους, είναι, ως γνωστόν, ο Δημήτρης Μητράκος από τα Φιλιατρά. 
Όπως μαθαίνουμε, μαζί με την ομάδα του (τον εμπορικό διευθυντή Διομήδη Θεοχαρόπουλο, τη Δώρα Αλεξανδροπούλου στις δημόσιες σχέσεις και το σεφ Ιωσήφ Συκιανάκη) δε σταματούν να κάνουν σχέδια και να κερδίζουν νέες αγορές. 
Ήδη το Poqa βρίσκεται στις αγορές της Γαλλίας εδώ και περίπου πέντε μήνες και συγκεκριμένα στην αλυσίδα Galeries Lafayette στο Παρίσι και στη Νίκαια, στη Γερμανία, στην Ελβετία, στη Ρουμανία και στην Ελλάδα, ενώ έχει υπογράψει συμφωνία με τα Harrods και του ζητούν συνεργασία το Le bon Marche και το Selfridges στο Μάντσεστερ, το Μπέρμιγχαμ και το Λονδίνο. 
Επόμενος στόχος είναι οι αγορές της Ρωσίας, των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής και της Ιαπωνίας.  
Δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε κάθε επιτυχία σ’ αυτόν, αλλά και σε όλους τους ανθρώπους της Μεσσηνίας που, κόντρα στους καιρούς, επιμένουν και δεν το βάζουν κάτω. 
Α.Π.