Σοκ στο ΤΕΙ Καλαμάτας για τον άδικο χαμό της 19χρόνης Αναστασίας (φωτογραφίες και βίντεο)

Σοκ στο ΤΕΙ Καλαμάτας για τον άδικο χαμό της 19χρόνης Αναστασίας (φωτογραφίες και βίντεο)

Για να γεννηθείς εσύ, κι εγώ για να σε συναντήσω. Γι’ αυτό έγινε ο κόσμος…» Αυτοί οι στίχοι του Τάσου Λειβαδίτη, ήταν που τελευταία είχαν γοητέψει ιδιαίτερα την 19χρονη Αναστασία Μπέλλου, το κορίτσι που έφυγε για πάντα από τη ζωή το πρωί του περασμένου Σαββάτου, θύμα τροχαίου στον Πύργο.

Αυτό το τραγούδι επέλεξαν οι φίλες και οι φίλοι της, το «Για να σε συναντήσω» που ερμηνεύει ο Μανώλης Λιδάκης, για να συνοδέψει μια σειρά από φωτογραφίες της, σε ένα συγκινητικό βίντεο – αντίο, που ανέβηκε χθες στο διαδίκτυο.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει το ποσό άδικα, το πόσο γρήγορα, έφυγε μια νέα κοπέλα. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πως μια βόλτα με το ποδήλατό της, από το σπίτι της προς το κέντρο της πόλης, σε μια διαδρομή που είχε καλύψει με τον ίδιο τρόπο πάμπολλες φορές, κατέληξε σε μια τραγωδία.

Οι γονείς, οι συγγενείς, οι φίλοι, μα και απλός κόσμος που συγκλονίστηκε από το χαμό της 19χρονης την αποχαιρέτησαν το πρωί της Κυριακής στην Αλφειούσα. Όλοι είχαν στο στόμα τους, στο βλέμμα τους, ένα τεράστιο «ΓΙΑΤΙ».

Τι ήταν αυτό που πήγε στραβά, πως βρέθηκε κάτω από τις ρόδες της μπετονιέρας, πως ένα ποδήλατο κινήθηκε εκείνη τη στιγμή τόσο γρήγορα δίπλα σε ένα φορτηγό, πως συνέβη το κακό….

Αυτά τα ερωτήματα θα μένουν αναπάντητα και θα βασανίζουν όσους άκουσαν, όσους έζησαν αυτή την τραγωδία.

Σπουδάστρια του ΤΕΙ Καλαμάτας στο τμήμα Χρηματοοικονομικής και Ελεγκτικής, η Αναστασία, είχε πάντα δίπλα της, ανθρώπους που την αγαπούσαν και τη λάτρευαν, στο οικογενειακό της, στο συγγενικό, στο φιλικό της περιβάλλον.

Μια αγάπη που θα τη συνοδεύει πάντα σε αυτό το αέναο ταξίδι που ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα…
ilialive.gr