Συγκέντρωση ειδών για Κεφαλλονιά

Συγκέντρωση ειδών για Κεφαλλονιά

Τρόφιμα από εθελοντές, προκειμένου να αποσταλούν στους πληγέντες από τους σεισμούς της Κεφαλλονιάς, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Οιχαλίας, συγκεντρώθηκαν την περασμένη εβδομάδα στο Μελιγαλά (Πνευματικό Κέντρο), το Δώριο (Δημοτικό Κατάστημα) και το Διαβολίτσι (Δημοτικό Κατάστημα).
Ειδικότερα, συγκεντρώθηκαν τρόφιμα, όπως ζυμαρικά, όσπρια, ρύζι, ελαιόλαδο, κονσέρβες κ.λπ. και απορρυπαντικά – χαρτικά (σύνολο 49 δέματα), όπως και 32 εξάδες εμφιαλωμένο νερό, τα οποία εστάλησαν
στην εταιρεία μεταφορών Σπουργίτης Κωνσταντίνος (έδρα Καλαμάτα), με σκοπό να μεταφερθούν αφιλοκερδώς στο Δήμο Κεφαλλονιάς.
Σχετικά ο δήμαρχος Οιχαλίας Φίλιππος Μπάμης και η αντιδήμαρχος Παναγιώτα Γεωργακοπούλου δήλωσαν ότι οι πολίτες του Δήμου βοήθησαν από το υστέρημά τους γνωρίζοντας από τέτοιες καταστάσεις (σεισμοί στο Δήμο Οιχαλίας, σε μικρότερο βαθμό, την περίοδο Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου 2011, αλλά και ο μεγάλος σεισμός της Καλαμάτας) και έδειξαν την ευαίσθητη και κοινωνική πλευρά τους, γι’ αυτό και τους ευχαριστούν.