Επιπλέον Δημοτικοί Λαχανόκηποι θα δημιουργηθούν στην Καλαμάτα

Επιπλέον Δημοτικοί Λαχανόκηποι  θα δημιουργηθούν στην Καλαμάτα

Η ανάγκη να παραχωρηθούν επιπλέον χώροι, μετά τις δεκάδες αιτήσεις για παραχώρηση χώρων προς καλλιέργεια, ανάγκασε το Δήμο Καλαμάτας να προχωρήσει στη δημιουργία νέων λαχανόκηπων στο Δυτικό και το Ανατολικό Κέντρο, η διαμόρφωση των οποίων θα στοιχίσει περίπου 20.000 ευρώ.
Ο Δήμος Καλαμάτας, σύμφωνα με σχετική μελέτη της Διεύθυνσης Γεωτεχνικών Υπηρεσιών με τίτλο «Δημιουργία Δημοτικών Λαχανόκηπων (2014)», προβαίνει στην αναζήτηση ενδιαφερομένων, προκειμένου να κατασκευάσει και να διαμορφώσει το Δημοτικό Λαχανόκηπο.
Ο προϋπολογισμός μελέτης είναι 19.962,90 ευρώ με το ΦΠΑ. Η παροχή υπηρεσιών εντάσσεται στο Τεχνικό Πρόγραμμα του έτους 2014 με πίστωση 20.000,00 ευρώ (με το ΦΠΑ). Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν με τη Διεύθυνση Γεωτεχνικών Υπηρεσιών στο τηλέφωνο 27213-60847, με τον κ. Κων. Χρυσανθακόπουλο, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Οι προσφορές θα γίνονται δεκτές μέχρι την Τετάρτη 9 Ιουλίου, στις 12.00 το μεσημέρι, στα γραφεία της Διεύθυνσης Γεωτεχνικών Υπηρεσιών, στην οδό Παπατσώνη 4, στο ισόγειο.