Να προσέλθουν την Κυριακή όλοι στον Ταΰγετο, κάτοικοι και επισκέπτες της Καλαμάτας, ήταν το μήνυμα που απηύθυναν χθες ο δήμαρχος Καλαμάτας Παν. Νίκας και ο πρόεδρος της Τ.Κ. Αρτεμισίας, Νικήτας Σάλμας, αναφερόμενοι στην «Αυγουστιάτικη συνάντηση ήχων, γεύσεων και μυρωδάτων προϊόντων Ταϋγέτου», που θα πραγματοποιηθεί στις 11.00 το πρωί στην πλατεία Αρτεμισίας.
Όπως ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, θα υπάρχουν διαθέσιμα προς πώληση και σε χαμηλές τιμές όλα τα προϊόντα της περιοχής (μέλι, σύκα, πατάτες, βότανα κ.λπ.), προκειμένου να καλυφθούν τα έξοδα των καυσίμων. Ο κ. Νίκας προέτρεψε «να στηρίξουμε την περιοχή, να της δώσουμε ζωή, να χαρούμε το βουνό και να αγοράσουμε πάμφθηνα βιολογικά προϊόντα, τα καλύτερα που υπάρχουν».
Οι εκδηλώσεις, στις οποίες συμμετέχουν οι Σύλλογοι Αρτεμισίων Αθήνας και Καλαμάτας, θα ξεκινήσουν από το Σάββατο με παραδοσιακή μουσική και εργαστήρι κατασκευής παραδοσιακής φλογέρας.
«Αυγουστιάτικη συνάντηση ήχων, γεύσεων και μυρωδάτων προϊόντων Ταϋγέτου»









