Θέματα που ταλαιπωρούν εδώ και καιρό το χωριό έθεσαν χθες στην αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, Ελένη Αλειφέρη- Καραθανάση, με την οποία συναντήθηκαν, η πρόεδρος της Κοινότητας Τραχήλας Δυτικής Μάνης και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τραχήλας.
Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η επικινδυνότητα του δρόμου Άγιος Δημήτριος – Τραχήλα, στη θέση Κακιά Σκάλα, η παροχή πόσιμου νερού την καλοκαιρινή περίοδο και η επικινδυνότητα του θαλάσσιου μετώπου Τραχήλας στις θέσεις «Θαλάσσιο καταφύγιο» και «Αργυρέικα- Μιχαλέικα».
Σκοπός της συνάντησης αυτής ήταν να δοθούν απαντήσεις και λύσεις σε όλα αυτά και όπως επισήμαναν στο «Θ» η πρόεδρος της Τραχήλας Ελένη Μιχαλέα, η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Παναγιώτα Αργυρέα, ο αντιπρόεδρος Γ. Αργυρέας και το μέλος Γ. Μουνδρέας, το κλίμα ήταν ευχάριστο και εγκάρδιο, ενώ έγινε αντιληπτή η σοβαρότητα και η επείγουσα διάσταση των θεμάτων που συζητήθηκαν.
Σοβαρά θέματα της Τραχήλας συζητήθηκαν με την αντιπεριφερειάρχη Ελένη Αλειφέρη
