Οι πυροσβέστες της Μεσσηνίας επισκέφθηκαν το Μεσσήνιο αρχηγό τους

Οι πυροσβέστες της Μεσσηνίας  επισκέφθηκαν το Μεσσήνιο αρχηγό τους

Συνάντηση με το Μεσσήνιο αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιστράτηγο Βασίλη Καπέλιο, είχε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Νομού Μεσσηνίας.
Μαζί του συζήτησαν για την ανάδειξη των προβλημάτων του νομού, σχετικά με τη συντήρηση των πυροσβεστικών οχημάτων και τη δυνατότητα αντικατάστασης των παλαιωμένων οχημάτων μέσω προγράμματος ΕΣΠΑ και NATURA από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, καθώς και για τον ατομικό εξοπλισμό των πυροσβεστών.
Επίσης, αναφέρθηκαν τα κτηριακά προβλήματα των υπηρεσιών και ό,τι αφορά τη συντήρηση – αναβάθμιση τους, αλλά και προτάσεις της Ένωσης πάνω σε θέματα που αφορούν στο Πυροσβεστικό Σώμα.
Η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και από την πλευρά του ο κ. Καπέλιος διαβεβαίωσε ότι θα προσπαθήσει να επιλύσει τα προβλήματα των υπηρεσιών της Μεσσηνίας, καθώς και να δώσει λύσεις στα γενικότερα προβλήματα του Πυροσβεστικού Σώματος.
Τα μέλη της Ένωσης ευχαρίστησαν τον Αρχηγό της Πυροσβεστικής και του ευχήθηκαν ολόψυχα υγεία, δύναμη και κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει.