Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε…


Αναταράξεις σημειώνονται στο ΣΥΡΙΖΑ από την υποχώρηση από τις αρχές και τις δεσμεύσεις του όσον αφορά τη διαχείριση των σκουπιδιών στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.  
Προχθές, ανακοίνωσαν ότι ανεξαρτητοποιούνται και δημιουργούν νέα περιφερειακή παράταξη δύο περιφερειακοί σύμβουλοι της μείζονος μειοψηφίας («Πελοπόννησος Πρώτα» με επικεφαλής τον Νίκο Πατσαρίνο) λόγω της μετάλλαξης, όπως σημειώνουν, της ηγετικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ λίγες ημέρες πριν παραιτήθηκε από περιφερειακός σύμβουλος ο αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Τάκης Γατσόπουλος (υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας) καταγγέλλοντας ως έγκλημα τις ενέργειες της περιφερειακής αρχής για τη διαχείριση των σκουπιδιών και μιλώντας για «δίβουλη, με καθυστερήσεις και εκτροπές, πολιτική της Κυβέρνησης». 
Πάντως, στα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ, όταν υπήρχαν και οι…Λαφαζανικοί είχε συμφωνηθεί να μην κομματικοποιείται η Αυτοδιοίκηση. Και εν τέλει δεν είναι τίμιο να βγαίνεις με τη σημαία μιας παράταξης, την φτύνεις μετά, αλλά να κρατάς και την έδρα σου…Ας κάνουν κάποιοι, επιτέλους, κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα να τους δώσουμε και εύσημα!  
Α.Π.