Αεροπορική σύνδεση της Καλαμάτας με το Βελιγράδι από τις 15 Ιουνίου

Αεροπορική σύνδεση της Καλαμάτας με το Βελιγράδι από τις 15 Ιουνίου

Με μια ακόμα πόλη θα συνδεθεί αεροπορικά η Καλαμάτα. Ειδικότερα, την αεροπορική σύνδεση της Καλαμάτας με το Βελιγράδι, από 15 Ιουνίου έως 27 Σεπτεμβρίου, με αεροπλάνα της AirSerbia, ανακοίνωσε η product manager της Odeon World Travel, Ljubica Todorovic, σε συνάντηση που είχε με τους αντιπεριφερειάρχες Ντίνα Νικολάκου και Περικλή Μαντά, στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης τουρισμού IFT στο Βελιγράδι.
Από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, επίσης, ανακοινώθηκε ότι πραγματοποιήθηκε συνάντηση με μεγάλους τουριστικούς πράκτορες της σέρβικης αγοράς (Odeon World Travel, Filip Travel, Ponte Travel και Eurojet), ώστε να υποστηρίξουν τη νέα πτήση από Σερβία προς Πελοπόννησο.
Σημαντικό, κατά την Περιφέρεια, είναι το γεγονός ότι το πρόγραμμα των Σέρβων τουριστικών πρακτόρων θα εκτείνεται στο μεγαλύτερο μέρος της Πελοποννήσου, ενώ ήδη προωθούν και διαφημίζουν στα πακέτα τους το νέο προορισμό.
Η νέα πτήση Καλαμάτα – Βελιγράδι, σύμφωνα με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, ήταν η αρχή στην προσπάθεια δημιουργίας τουριστικού ρεύματος από την περιοχή προς την Πελοπόννησο. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωσή της δε, στο πλαίσιο εκδηλώσεων που διοργανώνει η Πρεσβεία εξετάζεται να υπάρξει ένα διήμερο αφιερωμένο στον πολιτισμό – τουρισμό της Πελοποννήσου, με έμφαση στο θρησκευτικό και προσκυνηματικό περιεχόμενο.
Παράλληλα, τον Απρίλιο 25 Σέρβοι τουριστικοί συντάκτες (press trip) θα ταξιδέψουν στην Πελοπόννησο.