Θρήνος στη Μεσσηνία για το θάνατο των δύο παιδιών από τροχαία

Θρήνος στη Μεσσηνία για το θάνατο των δύο παιδιών από τροχαία

Για μία ακόμα φορά η Μεσσηνία θρηνεί το χαμό των παιδιών της. Τα δύο τελευταία σοβαρά τροχαία ατυχήματα στους δρόμους της Καλαμάτας αποδείχτηκαν και θανατηφόρα, σκορπώντας ατέλειωτα “γιατί” και ζητώντας μιαν εξήγηση.

Οι δύο νέοι που νοσηλεύονταν στην εντατική του Γενικού Νοσοκομείου Τρίπολης πάλεψαν, αλλά δεν τα κατάφεραν, αφού η μάχη ήταν άνιση.

Χθες όλοι μας πληροφορηθήκαμε ότι έφυγε από τη ζωή και η 23χρονη Βασιλική Λυμπεροπούλου. Η άτυχη κοπέλα είχε τραυματιστεί σοβαρά στις 5 Δεκεμβρίου, όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στο Ασπρόχωμα, στο ύψος του ΟΑΕΔ. Η νεαρή είχε υποστεί σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.

Χθες κηδεύτηκε και ο 26χρονος Χρήστος Μάλαμας, ο οποίος κατέληξε την περασμένη Τετάρτη έπειτα από τροχαίο που είχε με τη μηχανή του στις 6 Δεκεμβρίου στην οδό Βασιλέως Γεωργίου. Και ο άτυχος 26χρονος έφερε βαριά τραύματα στο κεφάλι.
Το “Θάρρος” εκφράζει τα θερμά του συλληπτήρια στις οικογένειες των δύο νεαρών και περιμένουμε από τους αρμοδίους να λάβουν εκείνα τα μέτρα που θα έχουν ως στόχο της πρόληψη – όσο είναι δυνατόν- ανάλογων τραγωδιών. Δε θέλουμε να γράφουμε – πλέον- για ανάλογους θρήνους, δε θέλουμε να “στοιχειώνουν” τις σελίδες των τοπικών εφημερίδων ανάλογες ειδήσεις.
Α.Π.