Εγκαίνια των νέων γραφείων της Ν.Δ. στη Μεσσήνη

Εγκαίνια των νέων γραφείων της Ν.Δ. στη Μεσσήνη

Τα εγκαίνια των νέων της γραφείων, που σηματοδοτούν και την έναρξη μιας νέας εποχής για τη δημοτική οργάνωσης της Ν.Δ. στη Μεσσήνη, πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Κυριακής. Παρουσία του πρώην υπουργού Χρήστου Σταϊικούρα και του γραμματέα οργανωτικού της Ν.Δ., Στυλιανού Κονταδάκη, ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ. Μεσσήνης, Πέτρος Σκιαδάς, ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους, ενώ έστειλε και μήνυμα «ανανέωσης» με πολλή όρεξη για δουλειά, με στόχο να γίνει το συντομότερο η Ν.Δ. κυβέρνηση και ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρωθυπουργός.
Από την πλευρά του, ο γραμματέας Οργανωτικού κ. Κονταδάκης τόνισε ότι τα νέα γραφεία της Ν.Δ. στη Μεσσήνη αποτελούν ένα «φάρο» που θα φωτίσει τη χώρα στο «σκοτάδι» που τη βυθίζουν συστηματικά οι λαϊκιστές που βρίσκονται στην κυβέρνηση. Επίσης, έστειλε μήνυμα εκλογικής ετοιμότητας, υπογραμμίζοντας ότι οι «αντίπαλοι» είναι αδίστακτοι και ικανοί για όλα. Τέλος, εξήρε την κομματική ετοιμότητα και οργάνωση της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Μεσσηνίας, καθώς ήδη βρίσκεται στο 90% η στελέχωση των κομματικών αντιπροσώπων.
Στα εγκαίνια, εκτός των προαναφερθέντων, το «παρών» έδωσαν η πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Μεσσηνίας Νατάσσα Κυριακοπούλου, ο πρώην υπουργός Γιάννης Λαμπρόπουλος, ο πρώην βουλευτής Δημήτρης Σαμπαζιώτης, ο πολιτευτής της Ν.Δ. Μίλτος Χρυσομάλλης, ο πρώην δήμαρχος Μεσσήνης Στάθης Αναστασόπουλος, ο υποψήφιος δήμαρχος της κεντροδεξιάς δημοτικής παράταξης στη Μεσσήνη Γιώργος Αθανασόπουλος, ο υπεύθυνος εκλογικής ετοιμότητας της Ν.Δ. στην Πελοπόννησο Δημήτρης Αναστασόπουλος, καθώς και το μέλος της πολιτικής επιτροπής της Ν.Δ. Παναγιώτης Χαλβατσιώτης.
Αίσθηση προκάλεσε η παρουσία της αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου, Αντωνίας Μπούζα, που έχει ταχθεί «κόντρα» στην κομματική και προσωπική επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη για στήριξη του Παναγιώτη Νίκα στις περιφερειακές εκλογές από τη Ν.Δ., καθώς στηρίζει την υποψηφιότητα του Πέτρου Τατούλη.
Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι η κα Μπούζα δεν παρευρέθη στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε αργότερα στη Μεσσήνη επ’ ευκαιρία των εγκαινίων, εκεί που ο Παναγιώτης Νίκας έκανε «δυναμική» εμφάνιση.

Του Κώστα Γαζούλη
Φωτογραφίες: Στασινός Μουτσούλας