Γ. Τσώνης: Συνεχάρη τον Γιώργο Αθανασόπουλο και έριξε «βολές» κατά πάντων! (βίντεο)

Γ. Τσώνης: Συνεχάρη τον Γιώργο Αθανασόπουλο και έριξε «βολές» κατά πάντων! (βίντεο)

«Χείμαρρος» ήταν μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ο απερχόμενος δήμαρχος Μεσσήνης, Γιώργος Τσώνης, ο οποίος δεν έκρυψε την πικρία του. Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από τις δηλώσεις, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, επισκέφθηκε το εκλογικό κέντρο του Γιώργου Αθανασόπουλου.
Στη συνέχεια σημείωσε ότι δεν εκτιμήθηκε το αυτοδιοικητικό του έργο στη Μεσσήνη από τους δημότες ούτε τα 44 εκ. έργων που έφερε στο Δήμο και θα τον «απογειώσουν» το επόμενο διάστημα.
Τόνισε, μάλιστα, ότι στόχος τους την επόμενη 4ετία ήταν να κάνει τη Μεσσήνη τον καλύτερο Δήμο της Ελλάδας.
Κατά τη διάρκεια δε των δηλώσεων του κ. Τσώνη στη μικρή πλατεία της Μεσσήνης σημειώθηκε επεισόδιο μεταξύ αγνώστων, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα αναστάτωση και τη διακοπή των δηλώσεων. Αμέσως μετά ο κ. Τσώνης σημείωσε ότι η Μεσσήνη βίωσε από το πρωί «βία» και «νοθεία» με προπηλακισμούς, ασκώντας δριμεία κριτική στην Ελληνική Αστυνομία και προσωπικά στον αστυνομικό διευθυντή Μεσσηνίας.
Από τις βολές του κ. Τσώνη δεν «γλίτωσαν» ούτε στενοί συνεργάτες του.
Ο απερχόμενος δήμαρχος επισήμανε με νόημα ότι ευχαριστεί ιδιαίτερα τα νέα στελέχη του συνδυασμού του, ενώ «επιτέθηκε» σε αντιδημάρχους του, λέγοντας ότι, αντί να προβάλλουν το έργο της Δημοτικής Αρχής, τους ένοιαζε μόνο πώς θα «χτυπήσουν» τη Γεωργία Παναγοπούλου, γιατί αντιλαμβάνονται ότι είναι ένα αυτοδιοικητικό αστέρι, που μόχθησε μέρα-νύχτα για το Δήμο.
Πρόσθεσε ακόμη ότι όλοι αυτοί πρέπει να πληρώσουν από την κοινωνία.
Κλείνοντας, και με έντονα συναισθήματα και συγκίνηση, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραιτηθεί, καθώς τόνισε πως «ευχαριστεί» την κοινωνία της Μεσσήνης που τον στέλνει πίσω στην οικογένειά του, τα εγγόνια του και τη δουλειά του…
Φυσικά, όλα τα παραπάνω, όπως μπορεί οποιοσδήποτε να αντιληφθεί, ήταν δηλώσεις «εν θερμώ».