Κάλαντα από το 10ο Δημοτικό Σχολείο και ευχές από το ΚΕΦΙΑΠ στο δήμαρχο

Κάλαντα από το 10ο Δημοτικό Σχολείο και ευχές από το ΚΕΦΙΑΠ στο δήμαρχο

Είκοσι μαθήτριες και μαθητές της Δ΄ και της Στ΄ τάξης του 10ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας ήταν οι πρώτοι που είπαν τα κάλαντα των Χριστουγέννων χθες στο δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο.
Τα παιδιά συνόδευσαν ο διευθυντής του σχολείου Γιάννης Χριστόπουλος και η δασκάλα της Μουσικής Μαρία Παραρά, η οποία διασκεύασε τα κάλαντα ειδικά για το δήμαρχο.
Τα παιδιά έψαλαν κάλαντα από διάφορες περιοχές της Ελλάδος και προσέφεραν στον κ. Βασιλόπουλο ως δώρο κατασκευές, τις οποίες έφτιαξαν στα εργαστήριά τους. Ο δήμαρχος ευχαρίστησε θερμά τα παιδιά και τους δασκάλους τους, δεδομένου ότι επρόκειτο για το πρώτο σχολείο μαθητές του οποίου τού είπαν τα κάλαντα και έδωσε τις καλύτερες ευχές του για τα Χριστούγεννα και το Νέο Έτος. Σε όλα τα παιδιά προσφέρθηκαν κέρασμα και δωράκια.
Επίσης, η διοικητικά υπεύθυνη του ΚΕΦΙΑΠ, Ιωάννα Καραμήτρη, στελέχη του Κέντρου και μέλη του, επισκέφθηκαν χθες το Δημαρχείο και προσέφεραν στο δήμαρχο μια χριστουγεννιάτικη κάρτα και πολλές ευχές.
Ο κ. Βασιλόπουλος ευχαρίστησε θερμά και ανταπέδωσε τις ευχές, διαβεβαιώνοντας για τη συνεχή υποστήριξη του Δήμου Καλαμάτας προς το ΚΕΦΙΑΠ. Στους δε επισκέπτες προσφέρθηκε κέρασμα.