Καλαμάτα – Καβάλα: «Εκτός» ο Ηλιόπουλος, αγωνία για Μουσμπίμπα, αναμονή για Τιάγκο

Καλαμάτα – Καβάλα: «Εκτός» ο Ηλιόπουλος, αγωνία για Μουσμπίμπα, αναμονή για Τιάγκο

Μια δυσάρεστη στιγμή επεφύλασσε η χθεσινή προπόνηση της Καλαμάτας που έγινε σε επιβαρυμένο από τη βροχή αγωνιστικό τερέν, καθώς με ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο αποχώρησε ο Μπουσμπίμπα. Στην τοπική μας ομάδα περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα των εξετάσεων και την εξέλιξη του τραυματισμού του έμπειρου εξτρέμ, με την ελπίδα ότι δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, αλλά θα είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην δύσκολη και κρίσιμη βαθμολογικά κυριακάτικη αναμέτρηση με την Καβάλα. Η συνάντηση είναι για την 21η αγωνιστική της Football League και θα ξεκινήσει στις 3 μ.μ. στο Στάδιο της Παραλίας, με τη Μαύρη Θύελλα να έχει μεγάλη ανάγκη το 3ποντο της νίκης, που θα τις επιτρέψει να διατηρήσει ουσιαστικές ελπίδες παραμονής.

Ο προπονητής της Καλαμάτας, Νίκος Αναστόπουλος, περιμένει με ανάλογη αγωνία ή καλύτερα ελπίδα την έκδοση του δελτίου του Βραζιλιάνου φορ Τιάγκο, έστω και σήμερα, καθώς σε διαφορετική περίπτωση οι μελανόλευκοι θα έχουν σοβαρό επιθετικό πρόβλημα, δεδομένης της απουσίας του Κώστα Ηλιόπουλου. Ο Καλαματιανός επιθετικός νοιώθει ένα σφίξιμο στον δικέφαλο από τις αρχές της εβδομάδας και δεν υπολογίζεται για το ματς της Κυριακής. Νοκ άουτ λόγω τραυματισμού είναι και ο Γαλούπης και φυσικά λόγω καρτών ο Μάκος, παρ’ ότι έχει ξεπεράσει πλέον τον δικό του τραυματισμό.

Στον αντίποδα, ευχάριστη νότα αποτελεί η επάνοδος των Νατσιόπουλου και Στεφανάκου, οι οποίοι εξέτισαν την ποινή τους στο προηγούμενο νικηφόρο παιχνίδι με την Τρίγλια.

Τα εισιτήρια για το ματς με την Καβάλα

Συνεχίζεται σήμερα και αύριο από τα γραφεία της ΠΑΕ στην οδό Αμβροσίου Φραντζή 14, η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα με την Καβάλα. Η γενική είσοδος είναι 6 ευρώ. Οι ώρες λειτουργίας των γραφείων είναι 10:00-18:00 καθημερινά και το Σάββατο 10:00-15:00. Την Κυριακή, ημέρα του αγώνα, η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνεται από τις 10:00 το πρωί στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας. Υπενθυμίζεται ότι η προπώληση γίνεται και από το Cosmos Καλαμάτας, Ιατροπούλου 20 & Βασιλέως Γεωργίου (καθημερινά 09:00-21:00 και το Σάββατο 09:00-18:00), καθώς επίσης ηλεκτρονικά από την Ticketmaster.