Football League: Αναγκαστικό 5νθήμερο ρεπό και στην Καλαμάτα

Football League: Αναγκαστικό 5νθήμερο ρεπό και στην Καλαμάτα

Ούτε η ομάδα της Καλαμάτας θα μπορούσε να κάνει διαφορετικά, με τους υπεύθυνους της ΠΑΕ να ανακοινώνουν χθες ότι αναβάλλονται οι προπονήσεις, καθώς: «Σύμφωνα με τα μέτρα που έχουν ληφθεί από την κυβέρνηση, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η πανδημία του κορονοϊού, η διοίκηση αποφάσισε, για καθαρά προληπτικούς λόγους, η ομάδα να απέχει των προπονήσεων τις επόμενες πέντε ημέρες. Στους παίκτες έχουν χορηγηθεί ατομικά προγράμματα εκγύμνασης και διατροφής.

Η διοίκηση επικροτεί την απόφαση της Football League για διακοπή του πρωταθλήματος γιατί δεν είναι τίποτα σημαντικότερο από την υγεία μας».

Τη Δευτέρα σε απολογία η Βέροια
Αγωνιστικά η Καλαμάτα θα έχει το μυαλό της στην επόμενη αναμέτρηση στα Τρίκαλα, έστω κι αν είναι αβέβαιο πλέον πότε αυτή θα οριστεί, όμως πιο άμεσα το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην προσδοκία να κερδίσει άλλους δύο βαθμούς στα χαρτιά μέσω της ένστασης που έχει υποβάλλει κατά της Βέροιας για αντικανονική συμμετοχή του Μαραγκού, στο πρόσφατο μεταξύ τους παιχνίδι (είχε λήξει 1-1) για την 23η «στροφή» του πρωταθλήματος της Football League.

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της  διοργανώτριας Αρχής: καλεί για τη Δευτέρα 16/3/2020 τον ΣΤΥΛΙΑΝΟ ΜΑΡΑΓΚΟ, ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ Ν.Π.Σ 2019, για όσα αναγράφονται στην αίτηση που απέστειλε στο Όργανο της Διοργανώτριας.

Καλεί σε απολογία για τη Δευτέρα 16/3/2020, τις ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ και ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ (ένσταση για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή).