Παραμένει χωρίς νερό η Καλαμάτα μετά από νέα βλάβη στον κεντρικό αγωγό

Παραμένει χωρίς νερό η Καλαμάτα μετά από νέα βλάβη στον κεντρικό αγωγό

Μπορεί χθες βράδυ ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ύδρευσης να ενημέρωσε ότι οι προγραμματισμένες εργασίες ολοκληρώθηκαν, όμως με νέα ενημέρωση κάνει γνωστό ότι παρουσιάστηκε νέα βλάβη στον κεντρικό αγωγό.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Δημήτρη Κουκούτση:

Όπως σας κοινοποιήσαμε οι προγραμματισμένες επισκευές και συντηρήσεις του κεντρικού αγωγού υδάτων περατώθηκαν επιτυχώς το βράδυ της Κυριακής και περί ώρας  22.30 όταν και άρχισε να επανατροφοδοτείται με νερό η πόλη μας.

Μετά τα μεσάνυχτα παρουσιάστηκε καινούργια βλάβη σε άλλο σημείο του αγωγού. Τα συνεργεία μας δίνουν αγώνα  όλη την νύχτα για να αποκατασταθεί το πρόβλημα.

Οι συχνές βλάβες και η παλαιότητα του αγωγού κάνουν ακόμη πιο επίκαιρη την κατασκευή του νέου αγωγού που ήδη έχει δρομολογηθεί.

Ζητούμε την κατανόηση των πολιτών. Θα επανέλθουμε σύντομα με νεώτερα.


Ανακοίνωση εξέδωσε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ύδρευσης Δήμων Καλαμάτας και Μεσσήνης Δημήτρης Κουκούτσης, με την οποία κάνει γνωστό ότι οι εργασίες που είχαν προκαλέσει τη διακοπή νερού σε διάφορες περιοχές ολοκληρώθηκαν.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:  

Ανακοινώνουμε ότι αποκαταστάθηκαν οι βλάβες του κεντρικού αγωγού ύδρευσης και με την διενέργεια συντήρησης  σε ορισμένα τμήματα απο ώρα 23.00 απόψε άρχισε η εισροή ύδατος στις δεξαμενές της πόλεως.

Οι υπολογισμοί μας για την χρονική διάρκεια της διακοπής λόγω του μεγέθους της εργασίας που απαιτείτο ευτυχώς δεν επιβεβαιώθηκαν.Αυτό οφείλεται στην άψογη συνεργασία μεταξύ του εργολάβου και των διοικητικών υπηρεσιών του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ 

Ευχαριστώ τον κ.Δήμαρχο ΘΑΝΑΣΗ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ για την αρωγή του και την συνεχή παρουσία του,τους υπαλλήλους του Συνδέσμου,τον εργολάβο κ.ΕΞΗΝΤΑΒΕΛΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟ και το συνεργείο του,τον διευθυντή της ΔΕΥΑΚ κ.ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ και ολους τους εμπλεκόμενους στην μάχη που δώσαμε σήμερα.

Υποσχόμαστε ότι ο αγώνας για υψηλή ποιότητα ύδατος στις πόλεις μας θα γίνει ακόμα πιο έντονος το επόμενο διάστημα!

                                                            ΚΑΛΑΜΑΤΑ 26-4-2020

                                                              Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 

                                                     ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ν. ΚΟΥΚΟΥΤΣΗΣ