Εκλογές με πρωτοφανή συμμετοχή και νέα διοίκηση στον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Μεσσηνίας

Εκλογές με πρωτοφανή συμμετοχή και νέα διοίκηση στον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Μεσσηνίας

Ιδιαίτερη δυναμική επιδεικνύει ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Μεσσηνίας που απέκτησε το βράδυ του Σαββάτου 20 Ιουνίου καινούργια διοίκηση με πολλά νέα πρόσωπα, αλλά και σταθερές αξίες, όπως η επανεκλογή του προέδρου Άγγελου Σκαφιδά, ο οποίος πλειοψήφησε. Ο βετεράνος άσος της Μαύρης Θύελλας συγκέντρωσε 45 από τους 50 έγκυρους σταυρούς προτίμησης, ενώ υπήρχε και μια άκυρη ψήφος. Η συμμετοχή στην εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση που φιλοξενήθηκε σε αίθουσα του αθλητικού κέντρου της ΕΠΣΜ στον Κορδία έφτασε επίπεδα ρεκόρ, πλησιάζοντας τον διπλασιασμό σε σχέση με προηγούμενες αρχαιρεσίες.

Στο καινούργιο Διοικητικό Συμβούλιο που αναμένεται να συγκροτηθεί σε Σώμα την προσεχή Δευτέρα ή Τρίτη, εκλέχθηκαν ακόμη οι Σωτήρης Μπουραντώνης με 39 ψήφους, Αλέκος Δέδες 34, Στέλιος Παπαδόπουλος 32, Αλέξης Μαντζούνης 31, Πέτρος Χιώτης 22, Κώστας Κλάδης 21, Γιώργος Πολυμενέας 20, Αλέκος Τσατάς 19, ενώ αναπληρωματικοί είναι οι Σωτήρης Δημάκης και Βασίλης Παναγιωτόπουλος με 17 και 15 σταυρούς αντίστοιχα.

Στην ελεγκτική συμμετέχουν έμπειροι προπονητές με μακρά θητεία στο Σύνδεσμο, που «παραμέρισαν» ικανοποιώντας το αίτημα για ανανέωση στο Δ.Σ. Πιο συγκεκριμένα στην επιτροπή ελέγχου εξελέγησαν οι Νίκος Μουλατσιώτης με 36 ψήφους, Μανώλης Θεοδώρου 33, Βασίλης Γεωργόπουλος 31, ενώ ως αναπληρωματικός συμμετέχει ο Βασίλης Φωτεινάκης.

Χαιρετισμό στην Γενική Συνέλευση απηύθυνε ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μεσσηνίας, Βασίλης Σπηλιώτης (έχοντας στο πλευρό του τον Ηλία Αλεξανδρόπουλο), με την παρουσία του να υπογραμμίζει τις εξαιρετικές σχέσεις συνεργασίας που υπάρχουν με τον Σύνδεσμο Προπονητών.

Οι εργασίες είχαν ανοίξει με τον απολογισμό των πεπραγμένων και του ταμείου. Στην ομιλία του πρόεδρος, Άγγελος Σκαφιδάς, είχε αναφερθεί στην έντονη δραστηριοποίηση του συμβουλίου κατά την περασμένη 4ετία για την προάσπιση των δικαιωμάτων και του κύρους των μελών του Συνδέσμου, την επιμόρφωσή τους μέσα από την διοργάνωση σχολών και ανανέωσης διπλωμάτων (ακόμη και σε Ηλεία, Τρίπολη), ενώ ο κορωνοϊός ανέστειλε την φιλοξενία στην Καλαμάτα σχολής ΟΥΕΦΑ Β, για την οποία υπάρχει αισιοδοξία ότι θα πραγματοποιηθεί έως το τέλος του έτους.

Τον οικονομικό απολογισμό έκανε ο ταμίας Σωτήρης Μπουραντώνης, παρουσιάζοντας πολύ θετικά αποτελέσματα με «νοικοκυρεμένη» διαχείριση και εξασφάλιση συνολικού αποθεματικού περίπου 6 χιλιάδες ευρώ (περίοδος 2016-2020).

Χ.Ε.