Συζήτηση για πολιτικό πλαίσιο και στρατηγική στις νέες συνθήκες στο Κίνημα Αλλαγής Μεσσηνίας

Συζήτηση για πολιτικό πλαίσιο και στρατηγική στις νέες συνθήκες στο Κίνημα Αλλαγής Μεσσηνίας

Την περασμένη Τετάρτη πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση της Διευρυμένης Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής Μεσσηνίας μέσω τηλεδιάσκεψης, με τη συμμετοχή του γραμματέα της ΚΠΕ Μανώλη Χριστοδουλάκη. Εκτός των μελών της Ν.Ε., συμμετείχαν ο πρώην δήμαρχος Καλαμάτας Γιώργος Κουτσούλης, ο πρώην βουλευτής Δ. Κουσελάς, ο πρώην γραμματέας της Ν.Ε. Τάκης Παπαδόπουλος, υποψήφιοι βουλευτές των τελευταίων εκλογών, τα μέλη της ΚΠΕ του νομού, δημοτικοί σύμβουλοι και συντονιστές των δημοτικών οργανώσεων.

Αντικείμενο της συζήτησης ήταν το πολιτικό πλαίσιο και η στρατηγική του Κινήματος στις νέες συνθήκες που δημιουργήθηκαν από την πανδημία του Covid-19. Συζητήθηκαν, επίσης, τα προβλήματα του νομού που αφορούν στους αγρότες, τους επαγγελματίες του τουρισμού και της εστίασης και τις μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις.

Οι προτάσεις από τους συμμετέχοντες θα προωθηθούν το επόμενο διάστημα για συζήτηση με τους κοινωνικούς και επαγγελματικούς φορείς, με θεματικές εκδηλώσεις μέσα από το διαδίκτυο, όπως και στην κοινοβουλευτική ομάδα για την αξιοποίησή τους.