Ακρόαση κομπάρσων-ηθοποιών εθελοντών για την ταινία «άνεμος ελευθερίας»

Ακρόαση κομπάρσων-ηθοποιών εθελοντών για την  ταινία «άνεμος ελευθερίας»

Την προσεχή Κυριακή, 5 Ιουλίου, στις 6.00 το απόγευμα, στο χώρο της «VIEWMASTER Films A.E.» στην Καλαμάτα και συγκεκριμένα στην οδό Γεωργούλη 19 (πλησίον εκκλησίας Ταξιαρχών), θα γίνει ακρόαση όλων όσοι επιθυμούν να έχουν συμμετοχή στην ταινία «Άνεμος Ελευθερίας» ως ηθοποιοί ή κομπάρσοι. Της ακρόασης θα

επιληφθούν οι συντελεστές της «VIEWMASTER Films A.E.» και ακριβέστερα ο παραγωγός Γιώργος Κυριάκος, καθώς και ο σκηνοθέτης Στέλιος Χαραλαμπόπουλος,

Η διάρκειας 90 λεπτών ταινία ουσιαστικά αποτελεί τη μοναδική μεγάλη σύγχρονη παραγωγή με θεματολογία το 1821. Ως εκ τούτου, αναμένεται, όχι μόνο να προσθέσει αξία στην εθνική αφήγηση, αλλά και να λειτουργήσει ως ορόσημο για την πόλη.

Όσοι, λοιπόν, επιθυμούν να γίνουν μέρος της μοναδικής εμπειρίας του «Άνεμος Ελευθερίας», καλούνται να δώσουν το παρών στην ακρόαση της προσεχούς Κυριακής. Όσοι επιλεγούν, θα χρειαστεί να απασχοληθούν μια πλήρη μέρα περί τα μέσα Σεπτεμβρίου. Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν και οι οικείοι σε όλους «Καπεταναίοι» της αναπαράστασης.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στην υπεύθυνο της «VIEWMASTER Films A.E.» για τους ηθοποιούς / κομπάρσους, στον αριθμό 6934098331.