Επίσκεψη στελεχών του ΜέΡΑ25 στη Μεσσηνία

Επίσκεψη στελεχών του ΜέΡΑ25 στη Μεσσηνία

Συνάντηση πραγματοποίησε ο βουλευτής Β2′ Αθηνών Κρίτων Αρσένης και ο Θωμάς Αχταρίδης από την ΟΕΣΚΕ και τη νεολαία του κόμματος, με μέλη και φίλους του ΜέΡΑ25 στη Μεσσηνία.

Στη συνέχεια, η αντιπροσωπεία του ΜέΡΑ25 συναντήθηκε με το διευθυντή του Καρδιολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου Καλαμάτας και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Ανοιχτός Δήμος, Ενεργοί Πολίτες”, Μανώλη Μάκαρη.

Ακολούθησε επίσκεψη στο Μαραθόλακκα Ταϋγέτου με την εγκληματική διαχείριση των σκουπιδιών, στο Βιολογικό Καθαρισμό Καλαμάτας, στον αρχαιολογικό ναό του Ποσειδώνια, τον ποταμό Άρι με τη ρύπανση και το Αντιρατσιστικό-Αντιφασιστικό Φεστιβάλ Καλαμάτας.

«Τα προβλήματα- όπως ειπώθηκε- είναι κοινά και στο Νοσοκομείο Καλαμάτας και στη διαχείριση των σκουπιδιών της πόλης με αυτά που το ΜέΡΑ25 έχει επισκεφτεί και εντοπίσει πρόσφατα και σε άλλες γωνιές της χώρας. Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, ως γνήσια μνημονιακή και ολιγαρχική κυβέρνηση, αδιαφορεί για την υγεία, το περιβάλλον, τους εργαζομένους και όλους όσοι χειμάζονται από τις πολιτικές που εξυπηρετούν μόνο την τρόικα και την ολιγαρχία».