Η Αριστερά υποστηρίζει μπαχαλάκηδες να βιάζουν την κοινωνία

Η Αριστερά υποστηρίζει  μπαχαλάκηδες να βιάζουν την κοινωνία

Κάθε Κυριακή με Θάρρος

Πραγματικά γεγονότα: α) Σχεδόν κάθε μέρα μια χούφτα άνθρωποι διαδηλώνουν στο κέντρο της Αθήνας, β) Πολλές διαδηλώσεις καταλήγουν σε καταστροφές καταστημάτων και δημόσιας περιουσίας, γ) Η Αστυνομία, ανάλογα με τη διαδήλωση, διαθέτει εκατοντάδες ή και χιλιάδες αστυνομικούς.

Επίσης, σύμφωνα με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Χρυσοχοΐδη, το 2019 είχαμε 3.000 (τρεις χιλιάδες) πορείες/ διαδηλώσεις στη χώρα, που απασχόλησαν 100.000 (εκατό χιλιάδες) περίπου αστυνομικούς. Το δίμηνο Μάιος- Ιούνιος 2019 έγιναν στο κέντρο της Αθήνας 119 υπαίθριες διαδηλώσεις, δηλαδή δύο την ημέρα. Το 87% είχε κάτω από 500 άτομα και το 50% κάτω από 50 άτομα.

Τα στοιχεία αυτά δείχνουν ότι είμαστε η χώρα με τις περισσότερες πορείες/διαδηλώσεις στον κόσμο. Είμαστε μια χώρα μπάχαλο, που κυριαρχούν οι μπαχαλάκηδες

Η Αριστερά σκούζει για το νέο νόμο που βάζει τάξη στο μπάχαλο και τέρμα στην ταλαιπωρία των πολιτών. Σκούζει γιατί δε θέλει να μπει τάξη στο μπάχαλο. Σκούζει γιατί υποτίθεται ότι παραβιάζονται τα δικαιώματα αυτών που έχουν ως επάγγελμα τις πορείες/διαδηλώσεις. Ενώ την ίδια στιγμή παριστάνει το μουγκό για την παραβίαση των δικαιωμάτων της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών.

Γιατί, άραγε, η Αριστερά υποστηρίζει τους μπαχαλάκηδες; Μάλλον, γιατί θέλει μια χώρα μπαχαλιστάν. Γιατί θέλει να φθείρει το σύστημα. Γιατί το διαρκές μπάχαλο προξενεί οργή και απογοήτευση στους πολίτες. Και αξιοποιώντας την οργή και την απογοήτευση να κάνει την επανάσταση και να ανατρέψει το σύστημα! Αυτά συνεχίζει να ονειρεύεται η Αριστερά;

Βέβαια, η Αριστερά πάντοτε ήταν μια μικρή έως ασήμαντη μειοψηφία. Και όπως φαίνεται, δεν μπορεί να ξεπεράσει την ασημαντότητά της. Πώς αλλιώς να εξηγηθεί το γεγονός ότι διαρκώς ενδιαφέρεται για το «δικαίωμα» μιας μικρής και ασήμαντης μειοψηφίας που καταπατά διαρκώς τα δικαιώματα της συντριπτικής πλειοψηφίας; Διότι αυτό συμβαίνει δεκάδες χρόνια.

Αλλά δε φταίει μόνο η Αριστερά. Φταίει το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία, που κυβέρνησαν τριάντα χρόνια. Φταίνε, γιατί τόσα χρόνια αποδείχτηκαν ανίκανοι να θεσπίσουν ένα νόμο που να βάζει τάξη στο βιασμό της κοινωνίας. Ανίκανοι, γιατί έσκουζε η Αριστερά και, όπως φαίνεται, δεν ήθελαν να της χαλάσουν το χατίρι. Υπάκουαν στα χατίρια της Αριστεράς και αγνοούσαν το βιασμό της κοινωνίας με τις ευλογίες της Αριστεράς.

Δυστυχώς και τα δύο αυτά κόμματα, χρόνια τώρα, αντί να οδηγούν την κοινωνία, αποδείχτηκαν βαστάζοι που ακολουθούσαν ασθμαίνοντας την κοινωνία, υποκύπτοντας στο αριστερό μπάχαλο. Ελπίζουμε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συνεχίσει αταλάντευτα τον εκσυγχρονισμό της κοινωνίας.

Αλήθεια, ποια θεωρία δημοκρατίας αναφέρει ότι πρέπει να μάχεσαι για το «δικαίωμα» μιας ισχνής μειοψηφίας που βιάζει την κοινωνία; Και γιατί δε μάχεσαι υπέρ των δικαιωμάτων της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού που παραβιάζονται από μια ασήμαντη μειοψηφία;

Πόσα καταστήματα κλείνουν σε κάθε διαδήλωση και πόση ζημιά υφίστανται από το κλείσιμο; Πόσα αυτοκίνητα σχεδόν ακινητοποιούνται, πόσο υποφέρουν οι οδηγοί τους και πόσες χαμένες ώρες εργασίας υφίστανται; Πόσοι πολίτες εμποδίζονται να «κατέβουν» στο κέντρο για διάφορους λόγους; Πόσο κοστίζουν οι εκατοντάδες ή/και χιλιάδες αστυνομικοί για να φυλάνε τους επαγγελματίες διαδηλωτές; Ποιος πληρώνει τις ιδιωτικές και δημόσιες ζημιές και τις καταστροφές;

Και δεν είναι μόνο αυτά. Όπως αποδεικνύεται, ο «νόμος και η τάξη» δημιουργεί αλλεργία στην Αριστερά. Γιατί άραγε; Μήπως θέλει να επιβεβαιώσει την αντιδημοκρατική της λογική και νοοτροπία, αφού η ίδια διατυμπανίζει ότι «νόμος είναι το δίκιο του εργάτη»!!!, και «ο νόμος καταργείται στο πεζοδρόμιο»!!! Και με αυτά τα πιστεύω, η Αριστερά νομίζει ότι είναι δημοκρατική; Πιθανώς, νομίζει, αλλά μάλλον δεν το πιστεύει. Διότι, αν το παράνομο το θεωρείς νόμιμο, κι αν το παράλογο το θεωρείς λογικό, τότε λίγη απόσταση υπάρχει από το φρενοκομείο.

Η Αριστερά, άραγε, δε γνωρίζει ότι ο νόμος φτιάχτηκε για τους φτωχούς και τους αδύναμους και ότι ο νόμος αποτελεί κατάκτηση για τον πολιτισμό; Δεν ξέρει ότι είναι παράλογο και αντιδημοκρατικό μια ασήμαντη μειοψηφία να βιάζει κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση τη συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας;

Συμπερασματικά: Οι πολίτες απαιτούν από την κυβέρνηση να εφαρμόσει την πολιτική που έχει υποσχεθεί στον ελληνικό λαό. Δηλαδή, να προστατεύσει τα δικαιώματα (εργασίας, κυκλοφορίας κ.τ.λ.) της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών από το βιασμό που υφίστανται από τους μπαχαλάκηδες, δηλαδή από μια ασήμαντη μειοψηφία, με τις ευλογίες της Αριστεράς.

Γράφει ο Παύλος Μάραντος* 

*Ο Παύλος Μάραντος είναι Έλληνας και Ευρωπαίος πολίτης

marantosp@gmail.com