Πρωταθλητές Ελλάδος οι ποδηλάτες του ΠΟΚ, Κανελλόπουλος και Δημητρακόπουλος

Πρωταθλητές Ελλάδος οι ποδηλάτες του ΠΟΚ, Κανελλόπουλος και Δημητρακόπουλος

Στη Βόρεια Εύβοια, στις 4 και 5 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας κατηγοριών Masters, με τη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από όλη τη χώρα. Ο Ποδηλατικός Όμιλος Καλαμάτας θριάμβευσε και στα δύο αγωνίσματα,, αφού οι αθλητές του, Σταύρος Κανελλόπουλος και Δημήτρης Δημητρακόπουλος, κυριάρχησαν με διαφορά έναντι όλων των συναθλητών τους, αποσπώντας τις πρώτες θέσεις και τις φανέλες του “Πρωταθλητή Ελλάδος 2020” ο μεν πρώτος στη χρονομέτρηση ο δε δεύτερος στην αντοχή.

Ειδικότερα τα αποτελέσματα των αθλητών του καλαματιανού συλλόγου που έλαβαν μέρος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα είναι τα ακόλουθα:

1. Στην κατηγορία Μάστερ Α ο Κανελλόπουλος Σταύρος αναδείχθηκε πρώτος στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης και Πρωταθλητής Ελλάδος 2020, ενώ ήταν τέταρτος στο αγώνισμα της αντοχής.

2. Στην κατηγορία Μάστερ Β ο Δημητρακόπουλος Δημήτρης τερμάτισε δεύτερος στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης, ενώ πήρε την πρωτιά στο αγώνισμα της αντοχής, εξασφαλίζοντας τον τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδος 2020.

3. Στην κατηγορία Μάστερ Β ο Ψωματάρης Γεώργιος κατετάγη εικοστός δεύτερος στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης, ενώ τερμάτισε εκτός χρόνου στο αγώνισμα της αντοχής λόγω σκασίματος ελαστικού.

4. Στην κατηγορία Μάστερ Α ο Παπαδημητρίου Ιωάννης ήταν ενδέκατος στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης και τριακοστός δεύτερος στο αγώνισμα της αντοχής.

5. Στην κατηγορία Μάστερ Γ ο Κωνσταντόπουλος Νικόλαος κατετάγη τέταρτος στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης και δέκατος ένατος στο αγώνισμα της αντοχής.

Τέλος, οι υπεύθυνοι του ΠΟΚ σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν:

«Ο σύλλογος μας θα ήθελε να ευχαριστήσει την εταιρεία συμπληρωμάτων διατροφής Up Cycle-Fit Shape Greece , για την υποστήριξη των αθλητών του, με τα αξιόπιστα και εξειδικευμένα προϊόντα της».