Αντισηπτικά και απολυμαντικά προϊόντα από την εταιρία «Καλλικούνης»

Αντισηπτικά και απολυμαντικά προϊόντα από την εταιρία «Καλλικούνης»

Τα «Αποστακτήρια Καλλικούνη» στη δημιουργική πορεία τους διαμέσου των αιώνων, έσπευσαν να ανταποκριθούν στη κλήση από την διεθνή κοινότητα, για συστράτευση στην αντιμετώπιση του εφιαλτικού κορωνοιού.

Η εταιρεία «ΚΑΛΛΙΚΟΥΝΗΣ» με 170 χρόνια εμπειρίας στην επεξεργασία των αλκοολούχων διαλυμάτων, κατά την παραγωγή οινοπνευματωδών ποτών και αποσταγμάτων, κατέθεσε τη διαθεσιμότητα της στη συγκρότηση μετώπου για την αντιμετώπιση της «Πανδημίας» λόγω του «υπερ-ιού».

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, δρομολόγησε άμεσα την διαδικασία παραγωγής αντισηπτικών και απολυμαντικών προϊόντων, με την ανέγερση νέας πρότυπης μονάδας παραγωγής.

Μετά την αδειοδότηση της από τον ΕΟΦ, η «Callicounis Health Cosmetics» απέκτησε την απαραίτητη πιστοποίηση, για την διάθεση στους πολίτες τα υψηλής αντιμικροβιακής και αντισηπτικής αξίας,  ασφαλή της σκευάσματα.

Το αλκοολούχο διάλυμα χεριών «Alpha Protect» περιέχει 70% αρίστης ποιότητας αιθυλική αλκοόλη από δημητριακά, γλυκερόλη και υπεροξείδιο του υδρογόνου, με  ήπια αντισηπτική δράση,  με επόμενη επιλογή  στην κλίμακα αξιολόγησης του σούπερ βιοκτόνου αντισηπτικού «Alpha Protect» με 80% ποσότητα αιθυλικής αλκοόλης, σύμφωνα πάντα με την προτεινομένη οδηγία παρασκευής τους από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

Το σύγχρονο εργοστάσιο της «Ν.Γ ΚΑΛΛΙΚΟΥΝΗΣ Α.Ε» στην Καλαμάτα διαθέτει ένα πλήρως εξοπλισμένο χημείο, επανδρωμένο με δύο χημικούς με μεγάλη εμπειρία στην έρευνα και ανάπτυξη νέων προϊόντων, με αναπτυγμένες πέντε γραμμές παραγωγής, με ποιοτικό έλεγχο σε όλα τα στάδια της και εναρμονισμένο στις προδιαγραφές του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων.

Με την προσοχή στραμμένη στην κοινωνία και τις προτεραιότητες της, η Ν.Γ ΚΑΛΛΙΚΟΥΝΗΣ Α.Ε πρωτοπορεί για ακόμα μια φορά, προβάλλοντας το παράδειγμα της υγιούς βιομηχανικής δραστηριότητας στην χώρα μας.

Στοιχεία επικοινωνίας

Ν.Γ ΚΑΛΛΙΚΟΥΝΗΣ Α.Ε

6ο ΧΛΜ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΜΕΣΣΗΝΗΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : 2721069805

info@callicounis.gr