Υπέροχες …αλογοστιγμές στο θερινό καμπ του Ιππικού Ομίλου Καλαμάτας

Υπέροχες …αλογοστιγμές στο θερινό καμπ του Ιππικού Ομίλου Καλαμάτας

Μπορεί ο κορονοϊός να επηρέασε τα πάντα και να διέκοψε, να καθυστέρησε ή να περιόρισε τα αθλητικά δρώμενα όμως οι υπεύθυνοι κάθε συλλόγου προσπάθησαν να διασώσουν ό,τι μπορούσαν και να αναπληρώσουν το χαμένο χρόνο. Και πραγματικά άξιζε τον κόπο, ίσως οι περιορισμοί της πανδημίας και της καραντίνας που προηγήθηκε την περασμένη Άνοιξη να έκανε τα αυτονόητα πιο σημαντικά.

Κάπως έτσι συνέβη και με το θερινό καμπ του Ιππικού Ομίλου Καλαμάτας που πραγματοποιήθηκε και φέτος με μεγάλο ενδιαφέρον, με την καθοδήγηση του Νίκου Δρούγα και των συνεργατών του, με αυξημένες συμμετοχές παιδιών και με πολύ κέφι για μικρούς και μεγάλους. Οι υπεύθυνοι του ΙΠΠΟΚ μοιράζονται την εμπειρία και ανανεώνουν το ραντεβού για του χρόνου, αλλά και σε λίγες εβδομάδες για την έναρξη της νέας αγωνιστικής σαιζόν:

«Άλλο ένα άκρως επιτυχημένο Summer Camp 2020 έφτασε στο τέλος του! Iππεύσαμε, καθαρίσαμε τα εξαρτήματα του αλόγου, πλύναμε τα κράνη μας, γίναμε σταυλίτες, σκουπίσαμε, φτιάξαμε τα πέταλα μας και τα χάρτινα αλογα μας… και κλείσαμε κάνοντας μπάνια,παίζοντας μπουγέλο, τρώγοντας πίτσες και φτιάχνοντας κατασκευές! Σας ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας και τη μεγάλη συμμετοχή!

Περάσαμε υπέροχα! Ραντεβού του χρόνου για ακόμα περισσότερες αλογοστιγμές με τους μικρούς μας φίλους!».