Οριστικά σε δύο Ομίλους η Football League

Οριστικά σε δύο Ομίλους η Football League

Με απαρτία, αλλά μέσω τηλεδιάσκεψης πραγματοποιήθηκε χθες το προγραμματισμένο διοικητικό συμβούλιο της Super League 2 – Football League. Οι ομάδες ενημερώθηκαν σχετικά με τη συνάντηση του προεδρείου της Λίγκας και της διοίκησης της ΕΡΤ, με την οποία θα γίνει επαναδιαπραγμάτευση της αρχικής πρότασης και νέα συνάντηση τις επόμενες ημέρες. Ενημερώθηκαν επίσης για τη συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Εστάλη επιστολή προς τον Υπουργό Επικρατείας κ. Γ. Γεραπετρίτη και στον Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό κ. Στ. Πέτσα για άμεση συνάντηση μαζί τους.

Σχετικά με την προσφυγή της Νίκης Βόλου κατά της απόφασης του διοικητικού συμβουλίου για τον προβιβασμό των ΠΑΕ Διαγόρας και ΠΑΕ ΟΦ Ιεράπετρας, το δ.σ. ομόφωνα δηλώνει πως εμμένει στην απόφασή του και συγχαίρει τις δυο ΠΑΕ για την άνοδό τους.

Νωρίτερα, σε άτυπη συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης, οι ΠΑΕ της Football League ενημερώθηκαν για τις τελευταίες εξελίξεις καθώς και για την προσφυγή της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, μετά την εκδίκαση της οποίας την προσεχή εβδομάδα από το Διαιτητικό  δικαστήριο, θα γίνει η κλήρωση του πρωταθλήματος της FL που θα διεξαχθεί σε δυο ομίλους.

Η τελευταία αυτή επισήμανση είναι το …πρώτο φως που βλέπει η Καλαμάτα και οι υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας, που μέχρι πριν λίγο καιρό περίμεναν εις μάτην την ενοποίηση με την Super League 2. Πιθανότατα την προσεχή Δευτέρα θα γίνει ο καταρτισμός των ομίλων και η κλήρωση του πρωταθλήματος.

Φιλικό με Διαβολίτσι
Με διπλή προπόνηση σήμερα και μονή αύριο θα συνεχιστεί η προετοιμασία της Καλαμάτας, ενώ το Σάββατο στις 5 το απόγευμα θα δώσει φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο της Μικρομάνης με αντίπαλο τον ΑΟ Διαβολιτσίου. Αν και ομάδα Γ’ Εθνικής ο ΑΟΔ, είναι αρκετά δυνατή και θα δώσει την ευκαιρία στον προπονητή Νίκο Αναστόπουλο για δοκιμές και επιμέρους συμπεράσματα.