City Hospital: Ένα σύγχρονο εξειδικευμένο ιατρείο υπογονιμότητας στην Καλαμάτα

City Hospital: Ένα σύγχρονο εξειδικευμένο ιατρείο υπογονιμότητας στην Καλαμάτα

Στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας του Ομίλου ΥΓΕΙΑ IVF με το City Hospital ιδρύεται στην Καλαμάτα ένα σύγχρονο εξειδικευμένο ιατρείο υπογονιμότητας.

Επικεφαλής της μονάδας που θα λειτουργεί στις εγκαταστάσεις του City Hospital στην Καλαμάτα θα είναι ο δόκτωρ Γεώργιος Νικολόπουλος, με υψηλή εξειδίκευση και μεγάλη ιατρική διαδρομή στο χώρο.

Ο δόκτωρ Νικολόπουλος εργάστηκε κατά τη διάρκεια της ειδικότητάς του σε 6 νοσοκομεία της Αγγλίας και της Σκωτίας. Από το 2004 βρίσκεται στην Ελλάδα και εργάστηκε σε αντίστοιχες μονάδες εξωσωματικής, όπως το “EMBIO” και η “ΔΙΑΓΝΩΣΗ”, ενώ από το 2010 έως το 2015 στο «Κέντρο Εξωσωματικής Αθηνών». 

Αναφερόμενος στη συμμαχία του ΥΓΕΙΑ IVF με το City Hospital ο επιστημονικός διευθυντής Τζωρτζάκης Βασίλειος δήλωσε τα ακόλουθα:

 «Χαιρετίζω τη νέα αυτή συνεργασία με τον Όμιλο ΥΓΕΙΑ IVF. Η νέα αυτή υπηρεσία έρχεται να ενσωματωθεί στις δυνατότητες της νέας ιδιωτικής κλινικής και συγκεκριμένα του μαιευτικού – γυναικολογικού τμήματος, που πρόσφατα αναβαθμίστηκε και εκσυγχρονίστηκε. 

Κλείνω με την υπόσχεση ότι το City Hospital συνεχώς θα εξελίσσεται και θα παρέχει νέες υπηρεσίες με άρτια επιστημονική εμπειρία!».

-Για να προγραμματίσετε ραντεβού στο νέο ιατρείο υπογονιμότητας – εξωσωματικής γονιμοποίησης καλέστε τώρα στο τηλεφωνικό κέντρο του City Hospital: 27210-80150