Νέοι περιορισμοί και στον αθλητισμό λόγω covid-19

Νέοι περιορισμοί και στον αθλητισμό λόγω covid-19

Nέο λουκέτο στον Ερασιτεχνικό αθλητισμό φέρνουν τα μέτρα που ανακοίνωσε χθες το απόγευμα η Κυβέρνηση, διά στόματος Νίκου Χαρδαλιά, κατά της διασποράς του κορωνοϊού. Όπως ανακοίνωσε ο αρμόδιος υφυπουργός, θα συνεχιστούν μόνο τα πρωταθλήματα της Super League, Super League 2, Basket League και Volley League.

Τα πρωταθλήματα που είχαν επανεκκινήσει τις προηγούμενες εβδομάδες ή θα το έκαναν το προσεχές διάστημα ξαναμπαίνουν στον πάγο. Υπενθυμίζουμε ότι είχαν ξαναρχίσει τα πρωταθλήματα της Volley League γυναικών, Α1 πόλο ανδρών, Α Εθνική πόλο γυναικών καθώς και η Handball Premier. Το συγκεκριμένο μέτρο θα ισχύσει τουλάχιστον για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Τι θα γίνει με Γ’ Εθνική και Football League
Από το νέο πλαίσιο των μέτρων, προκύπτει αναστολή προπονήσεων για τις περιοχές που είναι στο βαθύ κόκκινο. Αυτό σημαίνει πως τυπικά οι ομάδες της Γ’ Εθνικής και της Football League που βρίσκονται στο σημείο αυτό δε θα μπορούν να προπονηθούν για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Παρόλα αυτά και επειδή οι δύο κατηγορίες είναι στο δρόμο για την επιστροφή στη δράση κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει την ανατροπή. Όλα θα κριθούν, τουλάχιστον για την FL, την Πέμπτη από τις επαφές που θα γίνουν μεταξύ της διοργανώτριας και με τον γγΑ Γιώργο Μαυρωτά.